torstai 22. joulukuuta 2016

ILOINEN LAPPUHAALARIMEKON OMISTAJA!

Jonkin sortin lappuhaalarimekko on ollut ostoslistallani jo jonkin aikaa, muttei juuri sitä omaa ja oikeaa ole eteen vielä sattunut. Eilen kuitenkin tein pikavisiitin Seppälään. Ja kappas! Siellähän se musta samettinen mekko roikkuikin - ja vieläpä alerekissä! Nappasin mekon suoraa päätä sovituskoppiin ja kassallehhan se sitten päätyi. 
Parasta on, että lappuhaalarimekon alle sopii melkeimpä mikä vain paita, lyhythihaisesta paksuun neuleeseen!


Olen kuullut, että kyseisenlaiset mekot herättävät mielipiteitä laidasta laitaan ja jopa itse lappuhaalaritkin. Voin nimittäin myös itse tunnistaa, etten minäkään näiden suuri fani ollut kun ne pompsahtivat takaisin muotiin ja kaupan hyllyille... Tässä sitä nyt sitten kuitenkin ollaan - iloisena uuden lappuhaalarimekon omistajana, heh! 
Tärkeintähän on se, että itse pitää omista vaatteistaan ja ostaa juuri sen vaatteen tai minkä vain asian kuin itse haluaa. Mitä väliä, jos koulussasi on joku, joka ei pidä mekostasi tai uusista hiuksistasi? Ei mitään. 


22.12 Tee joulusiivous. Edes vaatekaapillesi! ;-)
23.12 Ota pieni varaslähtö jouluun ja maista pieni siivu uunituoretta joulukinkkua!
24.12 On jouluaatto, joten vietä se kenenkäs muiden kuin läheistesi seurassa. Syökää hyvin ja vaikka laulakaa joululauluja tai ainakin kuunnelkaa niitä! Tänään on myös hyvä hetki kertoa ympärillä oleville rakkaillesi kuinka tärkeitä he sinulle ovat - halin kera!

Oikein mukavaa joulua kaikille! ♡


2 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Näyttääpä kivalta tuo sun asu! :) Ja nuo villasukat on jotenki ihan supersöpöt! :-D

Iida Lesell kirjoitti...

Kiitos paljon Sini! Hihi, tykkään itsekkin näistä ja olisi mahtavaa itsekkin osata kutoa tällaiset! Ehkä vielä joskus. ;-)