keskiviikko 2. syyskuuta 2015

VENETSIALAISIA PÖRRÖTAKISSA

Moikka!
Viimeviikolla kirjoittelin teille nopeaa postausta siittä, mitä kaikkea on tulossa ja infoilin hieman omasta tulevasta valokuvanäyttelystä. Eilen kuitenkin sain viimeiset taulut ripustettua paikoilleen ja pidin näyttelyni avajaiset. Suuren suuri kiitos vielä kaikille, jotka pääsivät tulemaan mun tauluja sinne katsomaan! Oli myös todella ihanaa ja piristävää saada hyvää palautetta ottamistani kuviasta. Muistattehan kuitenkin, että näyttely on auki 19.9 päivään saakka, joten vielä on vajaat kolme viikkoa aikaa mennä mun kuvia sieltä tsekkailemaan, jos eilen et päässyt paikalle! Aukioloajat Akustiikan näyttelytilaan ovat tälläiset ma-pe klo: 16.00-19.00 ja lauantaina klo: 12.00-16.00!


Nyt päästäänkin itse tämänpäiväisen postauksen aiheeseen. Nimittäin tulin kirjoittelemaan teille hieman kuluneesta viikonlopusta, asusta sun muusta missä tämän vuoden venetsialaisina tuli oikein puuhasteltua.
Tälläkertaa Venetsialaiset menivät kutakuinkin samalla kaavalla kuin edellisvuonnakin. Vuokrasimme perheeni sekä ystäviemme kanssa mökin kalajoen rannan lähettyviltä, söimme taivaallista ruokaa, valvoimme myöhään, kävimme vanhalla tutulla kuvausreissulla Jennin kanssa, ihailtiin auringonlaskua, mikä parasta katsoimme mahtavat ilotulitukset lauantai-iltana ja pidimme hauskaa! 




Viikonloppuna pääsin myös testailemaan hieman kolean ja tuulisen ilman vuoksi postista saapunutta Sheinside:n lähettämää valkoista pörrötakkia. Tämä ihanuus kyllä teki tehtävänsä, super lämpöinen, sopii melkein minkä tahansa kanssa ja todella istuva sekä hyvän tuntuinen päällä. 

Vannon kautta kiven ja kannon, että tämä pörröinen ihanuus tulee käyttöön erittäin paljon varsinkin näin koleina syksysäinä! Tilasin takin koossa M, vaikka kaupasta ostamani vaatteet ovat aina kokoa XS/S. Tämä tilaamani koko kuitenkin päätyi todella hyväksi valinnaksi sillä se on juuri soppelin kokoinen minulle. 
Mitä te pidätte tästä pörrötakista? Ainakin koulussa sain jo paljon hyvää kommenttia ja kysymyksiä siitä mistä tämän olen oikein ostanut. Nyt jos myös sinä siellä ruudun toisellapuolen ihastuit tähän ihanuuteen niin klikkaahan tästä ja tilaa se tulevalle syksylle myös sinne sinunkin vaatekaappiisi! Huomasin nimittäin, että tämä kyseinen takki on juuri alennuksessa vajaat 16€, joten nyt kipinkapin tilailemaan jos houkuttaa! (-;


Takki: Sheinside (Yhteistyön kautta saatu) / Toppi & kaulakoru: H&M / Sormukset & kulutetut farkut: Primark / kengät: Adidas 







Vielä muutama kysymys. Millainen oli sinun Venetsialaisesi? Näitko raketteja ja pidit hauskaa ystäviesi kanssa vai linnottauduit sohvalle viltin, herkkujen ja Netflix:n kera? Olisi nimittäin todella mukavaa kuulla myös teidän viikonlopun puuhailuista!

Tälläkertaa ei muuta kuin hyvää ja aurinkoista torstai-iltaa sinne kaikille! Nimittäin täällä ainakin vielä paistaa ilta-aurinko hieman horisontista ja taivas on aivan pilvetön. Taitaa olla tulossa yöksi hieno tähtitaivas, hehe!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana asu, olet tosi kaunis :) Täällä idässä ei oikeastaan vietetty venetsialaisia! Mutta kynttilöitä oli monet laittaneet :)

Anonyymi kirjoitti...

Oliko tuo neule miten pitkä? Mut todella söpö ja ihanan lämposen näköinen :) itse en viettänyt venetsialaisia kun ne meni vähän niinkuin ohi :D

Unknown kirjoitti...

Kiitos kommentistasi ja kiva, että pidit! (-: