sunnuntai 6. syyskuuta 2015

RUSKEALLA MAUSTETTU LAUANTAIN ASU

Sweater: Ginatricot  /  T-Shirt: Adidas  /  Dr Denim: Carlings  /  Boots: Second hand (H&M)  /  Bag: Marimekko  /  watch: DW


Täällä on satanut ihan hulluna! Ihme ja kumma satuttiin kavereideni kanssa juuri sillä hetkellä räpsimään ulos asukuvia kun sade lakkasi ja mielestäni kuvat onnistuivatkin melko hyvin, vaikka yleensä olenkin aika kriittinen asukuvien suhteen. Olenko ainut?
Tänä päivänä puin aika hillityn klassiset vaatteet päälleni - mustaa ja valkoista, aivan kuten tämän päivän sääkin, heh.
Sain poikaystävältäni muutama viikko takaperin syntymäpäivälahjaksi kauan haaveilemani ja etsimäni Adidaksen mustan t-paidan. Kirjaimellisesti olin etsinyt kyseisenlaista paitaa ympäri Suomea ja jopa ulkomailtakin, mutta tuloksetta. Joten arvatakkin saattaa, että olin enemmän kuin super onnellinen kun paketista löytyi tämä ihanuus, joka sopii asuun kuin asuun!
Mustavalkoisien vaatteiden lisäksi halusin poiketa hieman väriteemasta asusteiden suhteen. Nimittäin valitsin olalle rusken Marimekon nahkalaukun sekä Daniel Wellingtonin rannekellon käteeni. Myös nämä ovat kaapissani löytäneet aivan vastikään paikkansa. Nimittäin tämän ihanan laukun sain perheeltäni syntymäpäivälähjaksi ja kellon käväisin perjantaina ostamassa alennusmyynnistä Kultavieskasta.

Niinkuin postauksen alussa mainitsin olen hyvin tyytyväinen tämän kertaisiin kuviin, kuin myös asuunkin.
"Selkeää ja yksinkertaista" sanoisi äitini tässä kohtaa.
Mitä te piditte eilisestä asustani? Oliko juuri sitä teidän tyyliänne vai kaipaisitteko hieman jotain lisää? Entä mitä te lukijat ylipäätään pidätte asu- tai vaatepostauksista? Sillä jos nämä teitä kiinnostaa ja haluatte jatkossa nähdä enemmänkin eri asuyhdistelmiä niin vinkatkaahan siittä kommentilla! Sillä tekisin mielelläni jatkossakin tälläisia! (-:


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upea asu♡ Voisin pukea tuon itsellenikin! Ja vitsi toi kello on ihana, paljonko maksoit siitä kun oli alessa? :) Oon nimittäin itsekin kattellut tota!

Anonyymi kirjoitti...

mistä toi oranssi juoma on ostettu joka näkyy viime postauksessa ? :)

Iida Lesell kirjoitti...

Kiitos paljon mukavaa kuulla että pidit! Kello maksoi alessa noin 100€, joten kannatti ostaa! (;

Iida Lesell kirjoitti...

Se oli ihan Citymarketista ostettu. Hyvää oli joten kannatan ostamista! :-)