lauantai 26. syyskuuta 2015

VAALEAMPAA SYNKKÄÄN SYKSYYN

Moikka! Asupostausta toisen perään. Lupaan, että ensi postaus koskee aivan jotain muuta kuin vaatteita, heh.

Tänään kuitenkin halusin tulla esittelemään teille tämän ihanan uuden neuleeni jonka Sheinside postitti minulle viime viikolla. Joten ei muuta kuin asiaan! Olin todella positiivisesti yllättynyt tämän vaatteen laadusta! Erittäin paksu ja pehmoinen. Nimittäin Sheinside:n nettisivuilla tämä neule näytti mielestäni paljon ohuemmalta mitä näin todellisuudessa on. Tai sitten vain muistelen väärin? Paksuushan ei tietenkään haitannut, päin vastoin! Tälläiset pehmoiset ja lämpöiset neuleet tulevat enemmänkin kuin tarpeeseen näin syksyllä! 
Väriä punnitsin vielä tilausvaiheessakin. Ottaisinko neuleen tumman- vai vaaleanharmaana? Kumpaa tulisin käyttämään enemmän? Vaikka nämä kummatkin värit sopivat todella monien vaatteiden kanssa valitsin tällähertaa jotain vaaleampaa synkkään syksyyn. Väriksi valikoitui siis vaalenharmaa ja olen hyvin tyytyväinen valintaani!


Neule on juuri täydellisen pituinen - noin puoleen reiteen. Jolloin ainakaan minulle ei tule sitä ongelmaa, että neule retkottaisi rumasti syystakin alta. Myös kauluksessa olevasta halkiosta pidän paljon. Neuleessa on myös taskut - jota yleensä vaadin tällaisissa paksummissa neuletakeissa olevan. Sinne saa helposti sujautettua talteen kuvausreissulla kameran linssinsuojuksen tai vaikkapa kotiavaimet!
Hmm.. Mitähän voisin vielä teille tästä kertoa? Ajatus ei nimittäin näytä oikein luistavan tänä aamuna. Koeviikko takanapäin, jonka vuoksi ehkä hieman tyhjä olo. Hassua, että ensimmäinen jakso lukiossa on nyt madeltu läpi ja toista pukkaa. Ainakaan ei enään tarvitse hetkeen avata sitä samaista historian kirjaa, jota pänttäsin edellis viikon 24/7, huh!


Asussa näkyvät siniset farkut on ostettu Seppälästä tässä syyskuun paikkeilla. Nimittäin eräs ilta minulle iski "suuri" ongelma, kun olin katsomassa tulevalle koulupäivälle vaatteita eikä mitkään farkut sillähetkellä tuntuneet jaloissa hyvältä. Joten pakkohan se oli lähteä tulevana viikonloppuna niitä farkkuja metsästämään ja Seppälästä ne sitten löytyikin suhteellisen edulliseen hintaan 29.95€! Onko kellään mulla koskaan tullut samankaltaista ongelmaa vaatteiden suhteen? :D
Neuleen alla oleva Prada:n t-paita tarttui eilen kirppiskierroksella mukaan kadella eurolla. Olen kyllä tyytyväinen itseeni sillä olen löytänyt todella hyviä löytöjä kirpputorilta tässä lähiaikoina! Mm. Adidaksen t-paita, Tommy Hilfiger:n neuletakki, treenikamppeita ja paljon muuta todella käytännöllistä ja todella tarpeeseen tullutta vaatetta! Ajattelin, että voisin tässä jokin paivä hieman koota parhaimpia kirppislöytöjä yhteen ja tehdä tielle niistä hieman postausta, jos teistä sellaista olisi kiva nähdä?

Piditkö sinä tästä mun uudesta neuleesta? Jos vastauksesi oli myöntävä niin klikkaahhan neule Sheinside:n sivulta itsellesi tästä.  Sillä kaikki väritkin vielä näyttäisi olevan saatavilla! Koko neuleeseen on one-size, mutta vannon että se menee XS-S ja ehkä jopa M kokoisille tytsyille.

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! (-:

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana neule! <3