torstai 27. elokuuta 2015

INFOPLÄJÄYS

Moikkelismoi!
Tälläkertaa tulin vain pikaisesti päivittelemään blogiani muutamalla super tärkeällä ja huisin siistillä jutskalla. Ensiksi kuitenkin pahoitteluni siittä, kun postauksia en ole hetkeen ehtinyt tulla teille tänne kirjoittelemaan - lukio nimittäin vie aikaa ja hirmu paljon! Ideoita ja monia postaus suunnitelmia pääni kuitenkin jo melkeimpä pursuaa, joten lupaan kyllä niitä heti teille tänne toteutella kunhan aikaa vain löytyisi!

Jotkut teistä on jo ehkä ehtineet huomata, että latasin Instagam:ni tämän alla näkyvän kuvan. Jos et kuitenkaan vielä ole ehtinyt kyseistä kuvaa nähdä niin kuulet samaisen asian nyt myös täällä blogini puolella!
Sain nimittäin mahtavan tilaisuuden (pientä vastapalvelusta vastaan) pystyttää ihka oikean, oman ja ensimmäisen valokuvanäyttelyni Ylivieskatalo Akustiikkaan. Näyttelytiloihin ripustan omat kuvaräpsyni tauluina alkuviikosta joten, jos sinua kiinnostaa niin kuviani pääset näkemään 1.9-19.9.2015 välisenä aikana. 
Jos kuitenkin satut asustelemaan Ylivieskaa kauempana tai et vain omilta koulukiireiltäsi pääse näyttelyä tsekkaamaan niin lupaan taatusti tehdä siittä vielä postausta kuvien kera! 
Tämä on vain jotain niin uskomatonta - oma näyttely! Kääk! 

Hui, kesä meni hirmuista vauhtia ja tulevana viikonloppuna vietettäisiin jo venetsialaisia! Onko sinulla jo suuria suunnitelmia täksi tulevaksi viikonlopuksi? Sillä minulla itselläni ainakin on, aijon rentoutua oikein kunnolla ja pitää hauskaa! En kuitenkaan paljasta suunnitelmiani tämän tarkemmin, mutta tulevissa postauksissa sen tulette kyllä vielä näkemään ja kuulemaan!

Nyt sanon heipat ja lähden tekemään viimeiset englannin kotitehtävät, pakkaamaan repun ja suihkun kautta untenmaille sillä tästä päivästä ei kyllä toimistaa ole puuttunut, huh.
Öitä sekä oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tulisin ehdottomasti käymään, jos en asuisi melkein toisella puolella Suomea. :/ Mutta onneksi teet postauksen näyttelystä :) kivaa viikonloppua sullekin!