maanantai 3. elokuuta 2015

YHTEISTYÖTÄ JA KUULUMISIA

Moikkamoi!
Tänään olisi postauksen tarkoituksena kertoa hieman kuulumisia, sekä myös esitellä toisen yhteistyökumppanin Romwe:n lähettämä super ihana paita. 
Kuitenkin kaikista ensimmäiseksi kiitän jokaista joka kommentoi edelliseen "Lähiaikoina oon..." postaukseen! Oli myös todella ihanaa kuulla, että te lukijat pidätte sen tyylisistä postauksista. Lupaan, että niitä on jatkossa tulossa lisääkin sillä kyseistä postausta oli todella hauska tehdä ja muistella mitä kaikkea tässä on nyt tullutkaan tehtyä! (-:

Sain siis noin kolmisen viikkoa sitten sähköpostia nettiliikkeestä nimeltä Romwe ja he halusivat ryhtyä tekemään yhteistyötä blogini kanssa. Ette arvaakkaan kuinka mahtava fiilis oli sen jälkeen, kun vasta tajusin, että minua oli pyydetty mukaan tähän mahtavaan tilaisuuteen saada blogini kautta ilmaisia vaatteita ja vielä heidän kauttansa! 
Sain siis tehtäväkseni valita tuotteen Romwe:n sivustoilta ja lopulta päädyin tähän ihanaan mustavalkoiseen lehtikuosiseen paitaan. 

Romwe:n tilaus saapui todella pikaisesti. Olin kuullut, että postituksessa saattaisi mennä jopa yli viikko, mutta paketti saapui aivan parin päivän sisällä! Yllätyin myös erittäin positiivisesti paidan todella laadukkaasta kankaasta, joka ei varmasti mene muutaman käytön jälkeen huonoksi!


Näiden valkosien Dr Denimien kanssa tämä paita sopii oikein loistavasti, mutta olen kuitenkin jo kauan haaveillut tiukoista kynähameista ja tämän paidan kanssa ne sopisivat jopa täydellisesti! Ajatelkaas jokin räikeä väri - keltainen, pinkki tai miksipä ei sininen. Ne toisivat ihanasti kontrastia paidalle ja sopisivat päällepantaviksi hieman juhlallisempaankin tilanteeseen! Vai mitä sanotte?
En ole kuitenkaan vielä sattunut missään kaupassa törmäämään kyseisen värisiin tiukkoihin hameisiin, joten jos sinä siellä ruudun toisella puolen satut tietämään mistä tälläisia saisi niin olisi ihanaa jos vinkkaisit siittä myös minulle! (-:

"Kamalin kesä ikinä" oon kuullut jo monen suusta kun kuulumisia on tullut kyseltyä. Veikkaampas, että nämä koleat ilmat on sille vastaukselle suurin syy. Itse en kuitenkaan näe mitään syytä sille, että tuomitsisin koko kesän huonoksi tai kamalaksi pelkän huonon ilman vuoksi. Vaikka tottakai se hieman lannistaa, kun ei pääsekkään jokapäivä ruskettumaan, oleskelemaan ulkona tai näkemään kavereita uimarannalla. Tästä kaikesta huolimatta mulla on ollut todella hyvä kesä ainakin tähän elokuun alkuun saakka! Olen ehtinyt matkustella, tehdä kesätöitä, näkemään kavereita, urheilemaan ja mikä parasta unohtamaan koulun ja kaikki sen tuomat paineet. Hassua kylläkin, että nyt kun tarkemmin ajattelee niin loma on tehnyt tehtävänsä. On mukavaa taas aloittaa normaali arki ja palata koulunpenkille kavereiden kanssa vieläpä uudessa koulussa - lukiossa!  

Muutama viikko sitten saatiin myös parin parhaan kaverini kanssa idea perustaa kirpparipöytä yhdessä keskustassa siaitsevaan kirppariin. Noh siinähän ryhdyttiin sitten tuumasta toimeen ja jo lauantaina olisi viimeinen myyntipäivä. Hurjan nopeaa tämä kaksi myyntiviikkoa mennyt! Vaatteita, laukkuja, koruja sunmuita hyväkuntoisia tavaroita on mennyt niin hyvin kaupaksi, että uusi pöytä piti samantien varata jo ensiviikon aluksi. Sillä siivoilimme äitini kanssa eilen ulkovarastoa ja kappas sieltähän löytyikin hurjat pinot hyvää tavaraa myyntiin, haha! 

Eli jos nyt alkoi kiinnostamaan niin tällähetkellä meidän pöytä löytyy Ylivieskan Ruusus kirpparilta numerosta 53 ja ensiviikolla tavarat hyppäävät pöytänumeroon 51! 

Olipas mukavaa taas kirjoitella tänne blogiin uusista jutskista! Toivottavasti myös teistä oli mukavaa lukea tämänpäiväistä postausta ja muistakaahan, että kommentteja saa aina kirjoitella kaikesta mitä vain mieleen juolahtaa. Yritän aina parhaanimukaan vastailla jokaiselle!

Jos nyt kuitenkin ihastuitte tähän saamaani paitaan tai mielenkiintonne heräsi Romwe:n sivustoja kohtaan niin suosittelen lämpimästi tsekkaamaan heidän ihanat valikoimat, jonne pääset tästä: http://www.romwe.com/
Paitaan taas pääset klikkaamalla http://goo.gl/lfOTXU .

Huomasin tänään, että Romwe:lle oli juuri tullut myös todella ihania syysuutuuksia, että kesti tovi kun sain itseni klikattua sivustoilta pois. Neuleita, jakkuja, takkeja, huiveja... Huh, voin kyllä sanoa, että siinä tekisi mieli näpsäistä vaikka jokainen tuote ostoskoriin tilattavaksi.

Nyt sanon kaikille hyvät yöt ja lähden ripeään vauhtiin pakkailemaan loppuja urheilukamoja tulevaa paria päivää varten. Muuta en vielä paljasta kuin, että jotain urkkapostausta on loppuviikosta luvassa! (-; Öitä!3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana paita, klassisen kaunis!♡

Mullakin on ollut tosi hyvä kesä säästä huolimatta. On siten ehtinyt tehdä vaikka mitä juttuja :)

Anonyymi kirjoitti...

Minkä merkkistä kameraa käytät? mitä objektiivia/objektiiveja käytät? Ja mitä kaikenlaisia kamera tarvikkeita omistat? :D

Anonyymi kirjoitti...

En ollu koskaan kuullukkaan tommoisesta kaupasta, pitää käyä tsekkaamassa!
Ja muuten, kiva lukea sun postauksia, kun oot niin positiivinen surkeista kesäilmoista yms. huolimatta! Mukavaa koulunalkua ja syksyä sulle :-)