tiistai 30. kesäkuuta 2015

Sadepäivien piristäjä - Romwe.com

Miten te lukijat tykkäätte viettää näitä pilvisiä sadepäiviä? Itse olen ainakin ihan koukuttunut selailemaan huonojen ilmojen päivillä nettikauppoja. Varsinkin nettikaupat, joissa myydään vaatteita vetävät minua tällä hetkellä hyvin paljon puoleensa! Niin hurjan paljon erinlaisia vaihtoehtoja, värejä, kuoseja ja materiaaleja. Huh, siinä saa kyllä rutkasti aikaa kulumaan, kun vertailee eri sivustojen malleja ja tuotevalikoimia!

Myös tänään hyvin epävakaan ilman sekä pienen tylsyyden vuoksi istun nokka kiinni tietokoneen ruutua - selailemassa Romwe nimisen vaatenettikaupan antimia. Oletteko koskaan kuulleet tästä nettikaupasta? Kyseinen kauppa myy siis paljon vaatteita ja asusteita laidasta laitaan ja mikä parasta, tuotteet ovat erittäin kohtuullisin hinnoin saatavilla. 
Tämän vuoksi sain idean koota taas muutamat kollaasit Romwe:n myytävistä, mitkä ainakin minua tällä hetkellä houkuttaisi näpsäistä ostoskoriin tilattavaksi. Toivottavasti pidätte postauksesta - nyt vaatteiden pariin!

Jokaisen vaatteen ja asusteen linkit löytyvät värikkäistä tekstiosuuksista!




Näin harmaina ja sateisina ilmoina tulee puettua lämpimästi. Tämän vuoksi kokosin yläpuolella näkyvän kollaasin hieman lämpöisimmistä vaatekappaleista. 
Ihastuin suunnattomasti tähän beigeen takkiin, jota voisi hyvin yhdistellä esimerkiksi monien erilaisien farkkujen kanssa. Tähän asuun valikoin kuitenkin aika normaalit korkeavyötäröiset mustat farkut ja yläosaksi ihanan valkoisen neuleen jossa yksityiskohtana on kyynerpäissä olevat ruskeat nahan palat. Kengät ovat tietysti myös ruskeaa tekonahkaa joissa kontrastia on tuomassa kultainen solki sekä pienet kultaiset helmet kantapäissä. Rannekoruun ja pallokorviksiin tykästyin myös todella paljon ja ne sopii ihanasti kollaasissa olevaan asuun!

Muistatteko kun pari postausta taaksepäin tein samantyylistä vaatepostausta, mutta eri sivustosta?
Jos muistatte, niin muistatte varmaan myös, että yllä oleva beige pörrötakki oli myös kyseisessä postauksessa. Kun näin tämän takin myös Romwe:n sivuilla en voinut olla lisäämättä sitä tähänkin kollaasiin. Mitä te pidätte tuosta takista? Itse ainakin hyppisin riemusta jos tämä ihanuus ilmestyisi vaatekaappiini! 
Takin alle valikoin vaalean rennon puuvillapaidan ja alaosaksi myös korkeaavyötäröä olevat valkoiset shortsit. En voinut myöskään olla lisäämättä kollaasiin tätä ihanaa kaulakorua ja koruun täydellisesti sopivia korviksia!

Sitten hypätäänkin hetkeksi hieman erilaisempaan tyyliin! Niinkuin olette saattaneet huomata postauksistani, pidän hyvin paljon vaaleista ja murretuista sävyistä vaatteissa kuin myös esimerkiksi oman huoneen sisustuksessakin. 
Tänään kuitenkin päätin koota tänne teille hieman eriä tyyliä olevan asun, jota myös minä voisin kantaa ylläni. Asuun kuuluu siis vaaleat revityt farkut, joista pidän hyvin paljon, koska rikkinäisiä kohtia on juuri sopivasti! Farkkujen kanssa valitsin hieman erilaisemman harmaan narutopin sekä sen päälle kontrastia tuomaan mustan pitkän neuleen. Kengiksi valitsin myös hieman erinlaiset korkeapohjaiset tennarit - nämä sopisivat asuun täydellisesti! 

Mekkojahan tytöillä ei voi koskaan olla liikaa? Joten valikoin myös tähän postaukseen ihanan raikkaan max:i mekon. Korvakorut sekä tämä hopeinen rannekoru sopii myös hyvin mekon kanssa! Vai mitä? 

Kuvassa olevat korvakorut ovat myyty loppuun joten tämän takia linkkiä ei korviksiin ole.



















Farkkuhaalarit, -paidat ja -hameet ovat tulleet jälleen muotiin sekä myyntiin kauppoihin - jos en nyt aivan väärässä ole?
Niimpä päätin metsästää Romwe:n sivustolta itselleni kelpuutettavia ihania farkkujutskia! Arvata saattaakin, että niitä todellakin löytyi vaikka kuinka paljon.
Ensimmäisenä kuitenkin pisti silmään tämä vaalea lappuhaalari jossa on taskujen kohdalla pienet kulutus-yksityiskohdat. Tämä kyseinen haalari on mielestäni kaikista ihanin yllä olevasta farkkukollaasista! Olen tälläistä jo tovin etsiskellytkin kaupoista, muttei juuri tälläistä ole vielä tullut vastaan.
Toisena kuvassa näkyvä farkkuhaalari on myös erittäin mukavan näköinen ja varmasti hyvin rento vain vetää päälleen huonona asupäivänä!
Farkkuhaalarin vieressä on shortsit joihin ihastuin myös täysin. Kuvio shortseissa on vain jotenkin niin kaunis, enkä ole kyseisenlaisia shortseja koskaan nähnytkään!
Kun pompataan kollaasin alariville niin ensimmäisenä tulee vastaan tämä rento farkkupaita, jonka varmasti jokainen tyttö pukisi päälleen.
Sitten päästäänkin taasen shortseihin, mutta nämä shortsit eivat olekkaan oikeaa farkkua vaan farkun jäljitelmää olevaa kangasta.
Viimeisenä vaatteena on taas toisenlainen lappuhaalari. Hieman tummemman farkun värinen ja hieman erilaisemmilla yksityiskohdilla varusteltuina kuin tuo ensimmäinen tässä kollaasissa.

Itse ainakin pidän erittäin paljon Romwe:n vaate- ja asuste valikoimasta sekä siittä, kuinka selkeä tämä sivusto on! Mitä te piditte asuista ja etenkin näistä farkkuvaatteista joita tänään teille täällä blogin puolella esittelin? Kommentoikaa ihmeessä, että löytyikö postauksesta teidänkin tyylisiä vaatteita ja kertokaa onko teillä jo ennestään kokemusta Romwe.com kaupan kanssa!

Romwe: http://www.romwe.com/

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hei ! onko tuo suomalainen vai ulkonainen nettikauppa ? paljonko postikuluja ? :)

Unknown kirjoitti...

Moikka!
Romwe on ulkomaalainen vaatefirma ja postikuluista en ole aivan varma, mutta luultavasti pari euroa! (-:

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on romwen tulliraja😀?