maanantai 20. heinäkuuta 2015

SHORTSIASU - SHEINSIDE

Muutama päivä taaksepäin postiin kolahti paketti, jonka päällä luki oma nimeni. Tätä olikin odotettu! Nimittäin postista ilmestynyt paketti oli ensimmäinen yhteistyöni Sheinside nimisen vaatefirman kanssa.
Tästä firmasta teinkin postausta reilu kuukausi sitten. Muistatteko?

Nyt kun tätä valitsemaani vaatetta olen päässyt jo muutamaan otteeseen testailemaan niin miksipä en esitelisi sitä myös teille täällä blogin puolella? Kerron siis rehellisen mielipiteeni kyseisestä saadusta vaatteesta, sen laadusta sekä postituksen nopeudesta sun muusta, mitä mieleen juolahtaakaan tässä kirjoittamisen lomassa!

Toivottavasti pidätte postauksesta, sillä minä itse ainakin tykkään lukea paljon muiden arvosteluja ja mielipiteitä netistä tilaamista vaatteista!


Sain siis tehtäväksi valita Sheinsiden sivulta yhden vaatteen itselleni. 
Tässä vaiheessa voin kyllä todeta, että valikoimaa oli erittäin runsaasti niin aikaakin tähän valitsemiseen meni tovi... tai kaksi, heh! 

Kriterini tälläkertaa oli löytää sivustolta jotain erinlaista, jotain mitä täällä Suomessa ei kaupoissa ole saatavilla. Sekä ehkäpä jotain aivan eriä mitä omasta vaatekaapistani löytyy! 
Monien minuuttien tai jopa tuntien selaamisen ja miettimisen jälkeen silmiini pisti tämä pirtsakka asu, johon kuului shortsit ja paita. Vaikkei ylä- ja alaosa olekkaan yhteen kiinnitettyinä niin olen käyttänyt tästä nimitystä shortsiasu. Vai mikähän muu se voisi olla?

Paita on siis krop eli napapaidan mallinen. Takana on hyvin käytännöllinen kiinnitys jutska, joka auttaa siihen ettei paita veny päälle pantaessa. Yllätyin myös paljon sillä lenkki johon nappi pujotetaan oli kuminauhaa, joka tuo lisää helpotusta paidan ylle puettaessa! 

Shortseihin tykästyin myös erittäin paljon! Ne ovat juuri samaa jämäkkää materiaalia kuin paitakin, joten ei ole pelkoa, että niistä näkyisi mitään läpi. Myös tämä shortsien pituus on ainakin minulle itselleni erittäin hyvä, sillä tykkään käyttää suht korkeavyötäröisiä shortseja varsinkin kropattujen paitojen kanssa. Olin myös erittäin positiivisesti yllättynyt, että shortseissa oli isot ja syvät taskut, jolloin puhelintakin näiden taskuissa voi huoletta säilyttää! 

Kun netistä tilaa ulkomaalaisia vaatteita on hyvin mahdollista vahingossa saada väärän kokoinen tai muuten vain vääränlainen vaate. Tälläkertaa voin kuitenkin avosylin suositella Sheinsiden vaatevalikoimaa, sillä en löydä tilauksesta mitään moitittavaa!
Postitus oli erittäin joutuisaa ja paketti saapui ajallaan viikon sisällä. Vaatteet oli pakattu erittäin hyvin isoon niinsanottuun minigrip pussiin, joten miinuskohtia tästä tilauksesta ei löytynyt yhtään! (-:

Sheinsiden sivustoilla on jokaiseen vaatteeseen erikseen laitettu mitat, jolloin voit mitata itsesi ja vertailla niitä sivustoilla annettuihin mittoihin! Oma kokoni on ylensäottaen kaikissa vaatteissa ollut S, mutta mittauksien jälkeen päädyin ottamaan koon M, joka olikin juuri sopiva!

Rakastuin eniten tämän asun kuosiin sekä tähän pirteään sähkönsiniseen väriin! Pidän myös paljon siittä kuinka näitä vaatekappaleita voi käyttää - yhdessä tai erikseen. 

Mitä te piditte tästä shortsiasusta? Houkuttaisiko saada tälläinen ihanuus myös sinne sinun vaatekaappiisi? Jos vastasit kysymykseen myöntävästi niin nyt juuri olisi hyvä tilaisuus se laittaa tilaukseen, nimittäin kokoja vielä Sheinsiden varastolta löytyy ja hintaa tällä on alennuksessa alle 20€! 

Shortsiasuun pääset tästä:  http://goo.gl/GqW37J 

Ei kommentteja: