maanantai 1. kesäkuuta 2015

KESÄSUUNNITELMANI

Jiihaa! Niin kauan kaivattu kesäloma on jälleen täällä!

Kesä tuli - suunnitteilla on vaikka mitä kivaa ja ideoita kumpuaa kuin muurahaisia muurahaiskeosta talvihorroksen jäljiltä. 
Tai no ainakin tällähetkellä siltä tuntuu, heh! Muistatteko kun lupailin tuossa muutamaa viikkoa ennen lomaa, että tekisin postausta kesän suunnitelmista ja haaveista mitä haluaisin tulevana kesänä toteuttaa.
Kesäloma on nyt kuitenkin vielä aivan alkutekijöissä, joten mikäs siis sen parempaa kuin julkaista nyt tulevat kesäsuunnitelmani tänne blogin puolelle! Toivottavasti pidätte postauksesta ja kommentoikaa ihmeessä, että miten juuri te meinaatte kesänne viettää? Onko jo suurempia visioita vai aijotteko elää kesän 2015 hetkessä ja tehdä aina juuri sitä mikä tuntuu tällä hetkellä parhaimmalta?
Nyt hypätään kuitenkin näiden mun pienien kesä suunnitelmien pariin!
1. Perhe, poikaystävä ja kaverit. 
Ensimmäinen kohta on aina kaikista tärkein ja itselläni se on ylivoimaisesti läheiset. Aijon tänä kesänä viettää paljon aikaa perheeni, poikaystäväni ja ihanien kavereideni kanssa ja saada kesästä näin ikimuistoisen!

2. Matkustelu
Meidän perhe avaakin heti huomenna loma matkailukauden, sillä me startataan matkailuvaunu perässä Tuurin kyläkauppaan ja viivytään siellä muutama yö.
Kesäksi on mm. myös luvassa Joensuussa ja Kuopiossa käymistä!

3. Skeittaus
Saatatte muistaa mun viime kesänä alkaneen skeittausinnostuksen? Noh, se ei todellakaan vielä ole hiipunut vaan lauta pysyy tämänkin kesän vielä vahvasti mukana.

4. Yöuinti
Ulkona kuulee luonnon äänet, laineen lipatuksesta heinäsirkan soittoon. Hämärää, autiota, lämmin vesi ja mikä parasta, saa olla rauhassa. 5. Rusketus
Kukapa ei haluaisi ruskettua kesällä?
Ei kukaan.
Jep, sitähän minäkin!

6. Valokuvaus
Viimekesän valokuvaustyö jatkuu samaa rataa tänäkin vuonna Kaupungilla minun kohdallani, joten kamera roikkuu kesällä kaulassa hyvin paljon!
Tietenkin myös blogia aijon kesällä säännöllisesti päivitellä.

7. Piknik
Sinne on päästävä! Sillä viimevuonna meillä oli jo suunnitelmissa kavereideni kanssa pakata täytettyjä voileipiä, vesimelonia, mansikoita, jäävettä, hyvää musiikkia, suuri viltti sekä aurinkorasva mukaan ja lähteä extempore piknikille. Huonon sään vuoksi se kuitenkin unohtui, mutta jospa tänä kesänä se saataisiin onnistumaan!

8. Venereissu
Tätäkin olen jo kaverini kanssa suunnitellut alustavasti. Tarkoituksena olisi ottaa hieman evästä mukaan aurinkoisena päivänä, työntää vene vesille ja lähteä soutelemaan sinne minne virta vie!

9. Sukulaiset
Lontooseen kummitädin kanssa moikkaamaan serkkua!

10. Shoppailu
Kesävaatteita, bikinit, sandaalit ja matkamuistoja vaatekaappiin.

11. Nuotiotuli
"Ihana fiilis oli lapsena tuijottaa liekkejä. Ne tanssii hämärässä, muodostaa kuvioita ja saa sut tajuumaan kuinka kaunista elämä voi olla." 
Tämän takia aijon iltahämärällä sytyttää nuotion, paistaa makkaraa, puhua syvällisiä läsnäolijoiden kanssa ja olla vain.

12. Surffata
Vou, olisi huisin hienoa päästä kokeilemaan surffausta. Ehkäpä se saattaa vielä tänä kesänä onnistuakkin! (-;

13. Telttailu
Hyvää seuraa, paljon vilttejä, taskulamput ja hyttysten ininää. Jep, se on täyttä kesää!

14. Nähdä auringonlaskun- ja nousun
Tähän ei edes tarvitse lisätä mitää. Vai mitä? Taivaanranta on vain aina niin kaunis auringon nousun- ja laskun aikaan, että pakko sitäkin on päästä ihailemaan.

15. Nauttia joka hetkestä ja tehdä kesästä 2015 unohtumaton!Pakko vielä näin loppuun kysäistä, että minkäslaisia todistuksia te saitte? Millä fiiliksillä lähditte kesäloman viettoon? Itse olin ainakin todella tyytyväinen saamaani peruskoulun päättötodistukseen sekä aivan puskista tulleeseen tekstiilityön stipendiin.
Tästä se vasta on ihanaa aloittaa loma!

Nyt toivotan vielä kaikille oikein aurinkoista kesälomaa ja hyppään itse peiton alle untenmaille, sillä huomenna on pitkä automatka kohti Tuurin kyläkauppaa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja suunnitelmia! Mulla on ainakin kesätöitä, paljon herkuttelua ja kavereiden kanssa olemista suunnitelmissa! :) ja tietenkin pitää muistaa myös ottaa rennosti. Ihanaa kesää sullekin ♡

Iida L kirjoitti...

Kiva että pidit ja kiitos paljon! :-)
Hyvältä kuulostaa! ;)