lauantai 24. tammikuuta 2015

TERVEELLISTÄ HERKUTTELUA

Joulun jälkeen olen alkanut kiinnittämään enemmän huomiota siihen, miten liikun ja mitä kaikkea oikein laitan suuhuni. Olen ollut nyt tasan neljä viikkoa syömättä karkkia, ja voin kyllä todeta ettei tämä tunnu missään! Kun kävelen karkkihyllyjen ohi ei tee edes mieli vilkaista mitä uutuus pusseja hyllyille on ilmestynyt. Olen tyytyväinen itseeni kun olen pysynyt jo näin hyvin tavoitteessani! On olemassa tuhansittain kaikkea ihanaa ja terveellistä pientä suuhunpantavaa, eikä sen todellakaan aina tarvitse olla karkkia tai suklaata! 
Vai mitä? Koittakaahan tekin kuinka monta päivää pystytte olemaan ilman karkkia? (-;
Tälläviikolla päätin näyttää teille mitä yleensä syön koulun jälkeen välipalaksi. Olen kuullut monelta, etteivät he jaksa panostaa yhtään välipalohin. "Syön sitä mitä jääkaapista sattuu löytymään." tai "Kuka jaksaisi panostaa koulupäivän jälkeen vielä välipalaankin?" 
tulee usein kavereideni suusta kun on välipalasta kyse.No mä ainakin jaksan panostaa! On mukavaa niinsanotusti palkita itsensä raskaan päivän päätteeksi terveellisellä, täyttävällä ja nätisti 'koristellulla' välipalalla! Nams!
Tykkään vaihdella mielialan mukaan välipalojani. Ruisleipää, marjoja, hedelmiä, rahkaa, jogurtti tai joskus jopa pirtelö on super ihana ja nopea vaihtoehto välipalaksi! Keskiviikkona mun välipalaan kuitenkin kuului aamulla paistetut karjalanpiirakat juuston, kurkun ja salatinlehden kera. 
Lisäksi päätin myös tehdä jogurttiannoksen johon laitoin: maustamatonta jogurttia, mustikoita, pari mandariinin palasta sekä ripauksen mysliä.
Ajattelin, että jos teitä lukijoita kiinnostaisi nähdä enemmänkin lisää esim ruokiin tai vaikka liikuntaan liittyviä postauksia. Niin voisin hyvinkin toteutella niitä! Kiitos nyt jo etukäteen kaikille edellispostaukseen kysymyksiä lähettäneille, sillä niitä on tullut nytten jo älyttömän paljon! Joten ajattelin, että olisi ehkä helpompaa tehdä vastauspostaus kahdessa erässä. Miltä kuulostaisi?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joo tommosia hyvinvointipostauksia ois kiva nähä, liittyen just vaikka liikuntaan. Esim. miten sä ite liikut ja yms :) ja toi kysymyspostaus ois mustakin kiva nähä kahdessa osassa, tällöin siitä ei tuu liian pitkää! :)

Anonyymi kirjoitti...

Voitko esitellä sun harrastuksia? Tai voitko tehä room tour videon?😊😊 Tai sit esitellä teiän taloo!!?😄😄 :)

Iida L kirjoitti...

Okei, kiitos kommentista! (-:

Iida L kirjoitti...

Joo voisin kyllä tehdä jonkin harrastuksiin liittyvän postauksen, hyvä idis! Room Tour:in tein pari kuukautta sitten, joten en ainakaan hetkeen ole tekemässä uutta! linkki huonepostaukseen: http://kuvajainen.blogspot.fi/2014/10/my-room.html

Anonyymi kirjoitti...

Säilytätkö joka ikisen kuvan kamerassasi/koneellasi? esim toi kukka tossa ylhäällä :D jos ymmärrät