sunnuntai 4. tammikuuta 2015

VUOSI VAIHTUI

Heijssan ja heti näin alkuun oikein hyvää uuttavuotta kaikille!
Sain taasen Ask:iin super hyviä postaus ehdotuksia uudeksivuodeksi. Kuitenkaan mulla ei ole aikaa alkaa toteuttelemaan niitä tänne, sillä niihin tarvisi paljon aikaa ja suunnittelua. Joten päätinkin nyt tulla kertomaan hieman lyhyemmässä mittakaavassa teille mun menneestä vuodesta sekä tästä tulevasta vuodesta 2015. Onko kukaan siellä ruudun toisellapuolella tehnyt uudenvuoden lupausta? Valanut tinoja? Tai ampunut raketteja viime keskiviikko-torstai välisenä yönä? Itse toteutin nämä kaikki. En ole ennen tehnyt minkäänlaisia uudenvuoden lupauksia tai saati sitten toteuttanut niitä. Joten nyt tartuin itseä niskasta kiinni ja aijon toteuttaa tämän vuoden lupauksen. Päätin siis, että olen ystävällinen kaikille, en haasta turhia riitoja sekä pyrin nauttimaan täysillä jokaisesta tulevasta ihanasta päivästä vuonna 2015! Isoin ja haastavin lupaus kuitenkin oli se, että yritän olla noin vuoden karkkilakossa. Siis 7.1-20.12 välisellä ajalla en laita suuhuni ainuttakaan karkin tai suklaan palasta. Huhhuh, tämä lupus tulee olemaan vaikea, etenkin näin herkkujen ystävälle kuin minä olen! Meidän perheellä on aina joka vuosi perinteenä valaa uudenvuoden tinat, joten tottahantoki ne tänäkin vuonna valettiin! Mun tinasta paljastui varjon perusteella ilmiselvä joutsen. Mmh, mitähän se oikein tarkottaa? En vielä itse keksinyt tälle joutsenelle hyvää niinsanottua selitystä. Tulisiko teillä jotain mieleen? 
Muutamat raketitkin myös tuli ammuttua siinä keskiyön paikkeilla. Oonko ainut joka rakastaa katsella tummalle taivaalle räjähteleviä erinvärisiä ja kokoisia raketeita? 

Mun mennyt vuosi oli ihan huippuihana! Se oli tiivistettynä tälläinen: Sain tutustua mahtaviin uusiin ihmisiin ja kävin unohtumattoman riparin Aholansaaressa. Laskettelin, luistelin, otin aurinkoa superlämpimässä kesähelteessä. Aloitin valmentamaan pieniä lapsia yleisurheilussa ja uinnissa. Sekä mikä parasta vietin aikaa rakkaiden ystävien, perheen, poikaystävän, sukulaisten ja tuttujen seurassa!
Päätin myös, että alkaneesta vuodesta tulee vähintäänkin yhtä ihana vuosi kuin edellinenkin oli! Aijon reissata niin paljon kun vain pystyn. Nähdä uusia asioita, oppia kaikenlaista uutta ja jännää!
Mitä sinä olet päättänyt toteuttaa tänä vuonna? Olisi mielenkiintoista kuulla teidän uudenvuoden lupauksia ja toiveita!
Tämän postauksen kuvat eivät ole otettu uudenvuoden aattona. Sillä halusin silloin vain nauttia raketeista, maisemista, hyvästä seurasta ja vuoden vaihdosta! 
Toivottavasti tykkäsitte tästä postauksesta ja oikein mukavaa viikon alkua jokaiselle blogini lukijalle!  

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huippuihania kuvia oot ottanut! :) Mullakin oli lupauksena olla ystävällisempi ja ennenkaikkea tutustua rohkeammin uusiiin ihmisiin :) ja et oo ainoa, kuka rakastaa kattoa räiskyviä raketteja pimeässä! Mulla tuli tosta joutsenesta ekana mieleen semmonen ylväs ja itsenäinen, ehkä jotain sen tapaista siis?:-D

Iida L kirjoitti...

Voi kiitos kommentistasi! <3 Hyvä, etten oo ainut rakettien ystävä(;

Noora Emilia kirjoitti...

Upeita kuvia! :)

Iida L kirjoitti...

kiitti(:

Anne-Mari kirjoitti...

Sulla on ihan tosi kiva blogi! Oot hyvä kuvaamaan ja näkee et oikeesti tykkäät siitä. Rakastan kans valokuvaamista. Harrastan sitä niin vapaa-ajalla kuin kuvataidekoululla. Siellä käydään läpi kameran asetuksia, muokataan photoshopissa kuvia ja jotain teoria juttuja. Valokuvaus on vaan ihan paras juttu! Voi ottaa just sellasii kuvia kun haluaa ja mistä vaan haluaa ja osaa. Liityin sun blogiin epäröimättä ♥

http://anne-marii.blogspot.fi/

Iida L kirjoitti...

Kiitos paljon, on tosi ihanaa ja piristävää saada tälläisia kommentteja!
Ja kyllä todellakin rakastan valokuvaamista. kesällä, talvella, sateessa ja auringon paistaessa se on aina vain yhtä ihanaa! (-:
Kävin myös liittymässä blogiisi lukijaksi, se vaikutti tosi kivalta!