sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Englantilainen koulutyttö

Tälläkertaa postauksen aiheena on perjantain asun esittely! En muistakkaan millon olisin viimeksi pyhittänyt kokonaisen postauksen asuni esittelyyn. Olin kuitenkin kaverini kanssa perjantai-iltana kuvaamassa, joten sain tälläkertaa hyvät kuvatkin postausta varten! Jos tykkäätte tälläisista asupostauksista niin laittakaahan kommenttia, sillä voisin alkaa toteuttelemaan näitä enemmänkin!
 Miten te tykkäätte pitää yleensä hiuksia? Onko nuttura, ponnari, kiharat- vai suorathiukset se oma juttu? 
Mä oon alkanut kesän jälkeen pitää aivan niinsanotuista luonnollisista kampauksista. Miksi pitäisi suoristaa hiukset joka päivä, jos ne on luonnostaan jo ihanan näköiset? Tämänkin kerran hiukset ovat tulleet vain nutturan jäljiltä ja ainakin itseni mielestä loivat laineet näyttävät erittäin kivoilta hiuksissa! 
Paidan olen saanut hyvältä ystävältäni.
 Kauniisti laskeutuva mustahame oli erittäin hyvää löytö Seppälästä. 
Olin jo kauan haaveillut tälläisen hameen ostamista, ja nyt se käveli kuin vastaan Seppälän vaaterekillä hieman ennen joulua.
 Luonnonvalkeat polvisukat olen ostanut Lindex:iltä hametta varten! Myös mustat tekonahkaa olevat kengät olivat mahtava löytö viimevuoden puolella kirpparilta. Hintaa näillä alunperin H&M:n kengillä oli vain vaivaiset 8€.
Mitäs piditte asustani? Äitini ainakin tykkäsi ja nimitti tämän heti Englantilaisen koulutytön asuksi. Mmh, no täytyy kyllä myöntää, että itse tykkään polvisukka-hame yhdistelmästä. Hieman erinlaista ja uutta mun farkku-villasukka tyyliin!

5 kommenttia:

noora kirjoitti...

Ihana asu! Kivanlaista vaihtelua :) mä tykkään pitää lettikiharoilla hiuksia :) ja oon samaa mieltä, miksi turhaan kuluttaa jokapäivä hiuksia suoristamisella!

Anonyymi kirjoitti...

pidän eniten nuttura kampauksesta, Se on elegantti ja sopii melkeen joka tilanteeseen :)

Iida L kirjoitti...

Voi kiitos teille molemmille kommenteista! On tosi kivaa kuulla muidenkin mielipiteitä tällaisiin asioihin! (-:

Anonyymi kirjoitti...

Missä nuo kuvat on otettu?

Iida L kirjoitti...

Mun iskän työpaikalla! (-: