sunnuntai 28. joulukuuta 2014

CHRISTMAS GIFTS

No nyt on joulut juhlittu tälle vuodelle, jouluruokia syöty aivan kyllikseen ja joululaulutkin jo alkavat pursuamaan korvista ulos. Mikäs siis sen parempaa, kuin alkaa odottamaan vuotta 2015! Ihan huimaa, että vuosi on mennyt näin nopeaa. Hassua, että peruskouluakin on jäljellä enään vain puolivuotta! Tämän päivän postaksessa en kuitenkaan puhu enempää uudesta vuodesta, sillä aijoin tänään palata vielä hieman jouluun ja näyttää teille saamani joululahjat! Olitteko te tyytyväisiä joululahjoihinne? Sillä itse ainakin olen, sain paljon tarpeellista ja käyttöön heti päässeitä ihanuuksia. Ja nyt tekin pääsette nauttimaan niistä näin kuvien muodossa, toivotavasti pidätte!
 Yksi tämän vuoden toivomuslistan kärjessä oleva toive oli tuoksukynttilät. Olen niin iloinen kun muutamasta paketista ilmestyi super ihanan tuoksuisia kynttilöitä, joita saan alkaa polttelemaan näin talven mittaan!
 Olen tosiaan keräillyt näitä Aarikan tonttuja jo muutaman vuoden ja kyllä niitä on pöydälle jo alkanyt kertymään mukava tonttujoukkio. Tämän ihanan Helmi Pakkas nimisen tontun sain mummultani.
Hieman ennen joulua sain idean, että haluan lampaan taljan! Niitä sitten metsästettiinkin urakalla ja vihdoin monien ihanien taljojen joukosta löydettiin Ikeasta erittäin suloinen valkoinen ja super lämpöinen lampaantalja. 
Ystävältäni Venlalata sain Geisha karkkien lisäksi ihanat Pentik:in magneetit!
Wow. Nyt voin hyvin sanoa, että huoneessani on kokonainen timantti! Sillä vanhempani oli ostanut minulle ja pikkusiskolleni Kartell:in Stone nimiset jakkarat/yöpöydät. Näitä siis voi käyttää sekä tuolina tai vaikkapa yöpöytänä jos tarve vaatii! Tällähetkellä tämä tiimalasin muotoinen ihanuus toimii minulla niinsanotusti vierasjakkarana.
Mun rakas siskoni aina askartelee kaikille jotain ihanaa pientä lahjaksi. Tänä joluna sain suloisen itsetehdyn lahjakassin jonne Veera oli laittanut karkkeja, jotka hän oli vielä käärinyt folioon ja koristellut ne pienillä värikkäillä sydämmillä. On mulla kyllä kultainen pikkusisko! Voin taata, että joka kodista ei löydy tälläistä 10-vuotiasta sydänkäpyä!
Poikaystävältäni sain Marabou:n nougat suklaata, joka päsi ehdottomasti mun top3 suklaiden joukkoon! Nams! Suklaan lisäksi sain äärettömän kauniit hopeiset sydän korvakorut, joiden keskustassa on muutama pieni timantti. Muita korviksia en sitten olekkaan pitänyt sen päivän jälkeen kuin sain nämä! Ja voin kyllä todeta, että tämä lahja valinta oli mulle juuri nappi suoritus! Kiitos vielä Taneli!

Vanhemmiltani sain uusia treeni vaatteita ja nämä todellakin tulevat tarpeen! Nyt tekisi vain kokoajan mieli salille ja urheilemaan uudet vaatteet päällä.
Iskän antamasta paketista paljastui lapsuuden muistoja. Sillä juuri tällaista paitaa (toki monta numeroa pienempää) pidin noin kymmenen vuotta sitten ja jos oikein muistan, niin se taisi olla aivan mun yksi lemppari paidoista! Nämä Marimekon paidat kyllä on aina vain niin ihania ja ajattomia. Tykkään!

Yksi lahjalistan toivomuksista oli myös lämmin yömekko. Melkein nilkkoihin yltävä raidallinen ja super lämpöinen POLARN O. PYRET:in yömekko käveli kuin vastaan tietokoneen ruudulla ja pakkohan se oli saada äiti suostuteltua ostamaan tämä kyseinen mekon joulupukinkonttiin! Hih hyvä minä.
Sitten muutama eritäin tarpeellinen lahja, jotka varmasti tulevat säilymään minulla todella pitkään! Nimittäin sain Finlayssonin Uskolliset nimisen lakanasetin, jota olinkin jo kuolannut Prisman tekstiili osastolla. Sekä HOUSE merkkinen valkoinen pallopyyhe oli ihana lisäys pyyhe valikoimaani!
Sain myös Lumenen syväpuhdistavan puhdistusgeelin kasvoille ja hassunhauskan tonttukuosisen kynsiviilan.
Onko muilla iPhonen omistajilla tätä ongelmaa, että rahaa vain kuluu ja kuluu laturin piuhoihin? No mulla ainakin on. Saan jotenkin aina rikottua sen ja sitten on kamala stressi, kun ei ole akkua koulussa tai missä nyt onkaan. Mikäs siis sen viisaampaa, kuin toivoa laturinjohtoa pahan päivän varalle! Sain myös Veeralta ihanat pligplig kuoret tännykkääni.
Näin talvella kun pimeä alkaa tulemaan niin minä itse ainakin turvaudun sillon heijastimiin. Sain ihanan enkelinsiipi heijastimen joka pääsee takuulla roikkumaan talvitakkiini!
Kummitädiltäni sain kaksi kirjaa. Toista olen jo aloittanut lukemaan ja olen kyllä tykännyt!
Tätä en ikinä olisi osannut kuvitelevani saavan! Lightroom 5, erittäin monipuolinen ja tasokas kuvan muokkaus ohjelma. Mainitksinkin tästä hieman viimepostauksessa. Kysyin samalla, että huomaatteko kuvissa aikaisempiin postauksiin mitään eroa? No huomasitteko? Säädin hieman erillä tavalla valoa ja väritystä sekä lisäsin kuvien oikeaan alanurkkaan Kuvajainen logon, joka tulee olemaan tästä lähtien jokaisessa julkaisemassani kuvassa täällä blogissa! Ajattelin, että tulen kertomaan tästä Lightroom ohjelmasta sitten vielä tarkemmin, kun olen itsekkin oppinut paremmin käyttämään tätä!
Olen jo kauan haaveillut päiväkirjaan kirjoittamisesta ja nyt se on mahdollista! Sillä sain lahjaksi tälläisen 5 vuoden päiväkirjan. Odotan jo innolla sitä päivää, kun saan kirjoittaa ensimmäisestä päivästäni tähän mustakantiseen kirjaseen! 

Nuin siinä oli pääsääntöisesti kaikki joululahjani tältä vuodelta! Muutama karkkirasia, yöpaita ja aamutakki ei valitettavasti päässeet nyt kuvattavaksi. Sillä en saanut aamutakista julkaistavan näköistä kuvaa, yöpaita oli kuvauspäivänä päälläni ja karkit oli jo puoliksi syötynä. Toivottavasti kuitenkin piditte tästä lahja postauksesta, sillä tätä oli kysytty erittäin paljon!

5 kommenttia:

Konsumentbeteende portfolio kirjoitti...

Sun blogi on ihanan omalaatuinen ja kuvat tosi selkeitä! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä sun blogi on kiva ! Kuvat on tosi selkeitä ja tarkkoja. Mutta mua vähä ärsyttää sun tapa kirjottaa. Kirjotat välillä liian yksinkertasesti tai miten sen nyt sanois,vähä silleen liian pätevästi !:) en halua mitenkään loukata mutta ois kiva ku kirjottasit ihan omin sanoin ja omalla aksentilla :)

Unknown kirjoitti...

Kiitos! Teilläkin on tosi ihana blogi! (-:

Unknown kirjoitti...

Kiitti!
Tiiän itekkin, että kirjotan tänne blogiin erillälailla kuin esim kavereille tekstaria tai puhun irl:ssä. Mutta tää on se mun tapa kirjottaa ja se tulee mulla ihan luonnostaan tänne blogiin. Enkä aijo sitä muuttaa enempää puhekieliseks. Toivottavasti ymmärrät! (-:

Anonyymi kirjoitti...

Aina kun käyn kattoon sun blogii niin sulla on aina aivan uskomattoman upee banneri ja ulkoasu. Sun blogi on melkee täydellinen! Mua vaan äidinkielen ystävänä inhottaa nuo lukuisat yhdyssanavirheet ja muut virheet mutta tuskin se muita vaivaa :DD Nii että jatka samaan malliin! (y)