keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

SEIKKAILUA PASTELLINVÄREISSÄ

Viikko vierähti hurjan nopeasti autossa matkustaessa, sukulaisia nähdessä ja tulikuumasta asuntovaunun yläsängystä herätessä. Jännittämistä, iloa, rakkautta ja ennenkaikkea onnellisuutta oli tämä viikon kestävä lomareissu pullollaan! Voi että miten mukavaa meillä kaikilla olikaan. 

Kelataampas nyt muutama päivä taakseppäin ja kerrataan mitä kaikkea mukavaa menneen viikon aikana oikein pääsi tapahtumaan! 
Viime torstaina aikaisin aamulla meidän nelihenkinen perhe siis starttasi asuntovaunu perässä Jyväskylään. Tämä oli meille niinsanottu välietappi missä yövyimme yhden yön jatkaen matkaa Porvoota kohti, Pandan tehtaanmyymälän kautta tietysti! 

Porvoossa parkkeerasimme vaunun muutamaksi yöksi mukavalle pienelle leirintäalueelle nimeltä Kokonniemi. Siellä päivät lipuivat vanhankaupungin pastellinväristen hirsitalojen välissä seikkaillen ja ihanissa pienissä kahviloissa sekä putiikeissa poiketen. Lähellä Porvoota meillä oli myös viikonloppuna serkkumme upeat häät, joista tuleekin postausta heti kun saan ne vaivaiset 1000 kuvaa perkattua/käsiteltyä, heh.

Kun Porvoon vanhankaupungin myymälät ja muutaman vaateliikkeen alerekit oli koluttu pakkasimme auringonottotuolit vaunuun ja vaihdoimme vielä kerran maisemaa, Kuopioon Rauhanlahteen. Tämä kyseinen erittäin viihtyisä leirintäalue koklattiinkin jo viimekesänä, joten tuttu ja turvallinen paikka jo melkeimpä kuin odotti meitä huoltorakennuksen nurkilla. Kuopiosta suuntanamme hyvin nukutun yön jälkeen olikin Ikea ja ikuisuudelta tuntuva kolmen tunnin kotimatka. 
Nyt on uudet Ikeasta ostetut kalusteet jo löytäneet omille paikoilleen ja matkalaukut purettu, ihanaa olla taas kotona! 

Viikon mittaiselle reissulle täytyy varautua monenlaisien vaatekokonaisuuksien kanssa, mutta tällä reissulla kokonaan käyttämättä jäivätkin kaikki pitkät housut - lukuunottamatta treenitrikoita. Erinlaiset hameet ja shortsit olivatkin siis nappivalinta tälle matkalle!

Neule - Lindex, Musta toppi ja hame - Seppälä, Kengät - Adidas Neo, Reppu - ulkomailtaLimsat ja muut herkut saavat nyt luvan väistyä hetkeksi tieltä. Nimittäin luulen tai oikeastaan tiedän, että erinlaisia uutuus limppareita ja -karkkeja tuli tämän viikon aikana naposteltua aivan riittävästi! Seuraavaksi raikkaan hedelmäsalaatin tekoon ja mansikoiden poimintaan niin kyllä tämä tästä taas lähtee rullaamaan!

Toivottavasti teilläkin oli mukava mennyt viikko ja pääsitte nauttimaan ihanista helteistä!

-Iida

2 kommenttia:

Vilhelmiina Lyydia kirjoitti...

Upeita kuvia <3 Porvoon vanha kaupunki on kyllä kaunis paikka!


♥ Vilhelmiina Lyydia
http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

Iida Lesell kirjoitti...

Kiitos!! Joo niin on. Se itseasiassa tuntui jo melkein "kuin ulkomailla olisi" kun kauniilla mukulakivikaduilla käveli +25°:n paahtavassa helteessä. <3