lauantai 30. heinäkuuta 2016

PÄIVÄ VUOTEESSA

Luulen, että otsikko "Päivä vuoteessa" ja yllä näkyvät kuvat jo kertovat miten minun eilinen päivä tuli vietettyä.
Jep, reissusta taisi mukaani tarttua jonkinlainen pöpö jonka vuoksi makasin oikeastaan koko eilisen päivän sängyssäni pyörien, tuhat nenäliinaa kuluttaen ja niskat jumissa liiallisesta tv:n-,tietokoneen- ja kännykän räpläämisestä johtuen.

Saatoitte ehkä ihmetellä mistä postauksen kuvissa näkyvät ihanat kukat oikein sain vaikken kotoa poistunutkaan viimeisen 24 tunnin aikana...? Noh, rakas poikaystäväni ilmestyi eilen tuon kyseisen kimpun kanssa huoneeni ovelle leveä hymy kasvoillaan "Halusin tulla tarkistamaan, että sä pärjäät" hän sanoi. Ette arvaa kuinka tämä hymy tarttui myös samalla minulle, kun rähjääntyneen näköisenä hiuksen sotkuisella nutturalla kömmin ylös lakanoiden välistä vastaanottamaan näitä kauniita ja rakkaudella valittuja kukkasia!

Eilinen päivä tuntui tosiaan menevän hyvin hitaasti tässä sängyssä loikoillen, mutta nyt olo tuntuukin jo paljon paremmalta! Salitreeniä en vielä uskalla lähteä tekemään, mutta tänään ohjelmassa voisi olla vaikkapa maalaushommia ja valmistautumista henkisesti huomiseen rippikuvauskeikkaan!
-Iida

Ei kommentteja: