torstai 30. kesäkuuta 2016

PIKNIK, AURINGONLASKU JA RAKAS YSTÄVÄOtsikko oikeastaan puhuu jo puolestaan. Enkä varmasti ole ainut, jonka mielestä tämä yhdistelmä - piknik, auringonlasku ja rakas ystävä - ei ole ollenkaan hullumpi ajatus! Vai uskaltaako joku väittää vastaan?

Kasasimme siis ystäväni kanssa yksi aurinkoinenpäivä piknik-koriin viltin, aurinkolasit ja tottakai herkulliset eväät, jonka jälkeen pyörämme starttasi kohti kaunista puistoaluetta täällä Ylivieskassa. 

Jos totta puhutaan olimme suunnitelleet tätä ihanaa piknik tuokiota jo viime kesästä lähtien, mutta jostainsyystä sinne lähtö aina vain viivästyi viivästymistään eikä sitten loppujenlopuksi koskaan lähdettykkään. Nyt onneksi otimme itseämme niskasta kiinni ja valitsimme piknikpäivän kummankin aikatauluihin sopivaksi ja tadaa ilta oli täydellinen - lukuunottamatta muutamia itikan puremia, heh! Tälläisia iltoja tai miksei päiviäkin pitäisi todellakin tulla useammin! Ilmoiteltaa vain jos piknik seuraa kaipailette, nimittäin täällä olisi aina yksi halukas! (-;
Mun piknik asuksi valikoitui tämänhetken ehdottomasti lempparit pöksyt, jotka löysin hurjasta alennuksesta Bik Bok:n alerekistä! On hassua kuinka maku vaatteiden suhteen voi muuttua näin pienessäkin ajassa. Sillä voisin vaikka vannoa, etten olisi ikipäivänä kuvitellut tälläisiä liehupöksyjä laittavani jalkaan jos minulle niitä alkuvuodesta olisi tarjottu! :D
Paidaksi tälläkertaa valitsin Ginasta ostetun korallin värisen crop top mallisen paidan. Tätäkin voisin käyttää vaikka joka päivä, jos vain kehtaisin. Takin nappasin myös mukaan ja se tälläkertaa on Lindex:sta ostettu tekonahkarotsi. Takki on oikeastaan siskoni, mutta hän ei sitä jostain syystä ole pitänyt, joten pakkohan sitä jonkun on käyttää! Vai mitä?
Söpöt ananas kännykänkuoret olen tilannut Mini in the box nimiseltä nettikaupalta.


-Iida

Ei kommentteja: