perjantai 17. kesäkuuta 2016

MISSÄ OOT IIDA?

Täällä ollaan!

Voin suoraan todeta, että tämän blogin puolelta ei ole kuulunut sitten hiiskaustakaan tammikuun jälkeen. Toisinsanoen motivaatiooni blogin suhteen kaikkosi kokonaan. Luulen, että tähän liittyi monia pieniä syitä mukaanlukien yksi suurempi - lukio. Tämä ensimmäinen vuosi lukiossa vei yksinkertaisesti kaiken keskittymiseni, motivaationi ja intoni blogiin ja jopa kamera jäi moneksi kuukaudeksi unholaan.Huh, nyt kuitenkin saan vihdoin huokaista helpotuksesta ja lykätä kaikki koulukirjat hetkeksi sängyn alle laatikoihin pois näkyvistä. Ensimmäinen lukiovuosi on selätetty ja saan nyt luvan keskittyä siihen mikä minut tekee onnelliseksi, siihen mistä minulle ei tule ainoatakaan stressin poikasta tai sitten saan vain olla tekemättä yhtikäs mitään. Eikös kuulosta hyvältä? No todellakin kuulostaa!!

Niinkuin mainitsinkin kameralla kuvailun jääneen vähäiseksi näinä hiljaisina 4 kuukautena ei minulla selvästikkään ole kameralla näpsittyjä kuvia myöskään tänne blogin puolelle.
Kännykän kamera ja sen muokkausohjelmat ovat kuitenkin päässeet käyttöön, joten ajattelin hieman vilaista teille kulunutta kevättäni näin kännykällä otettujen kuvien kautta!

Jep, koulussa oli rankkaa opintojen ja suhteellisen täysien jaksojen kanssa, mutta tuossa huhtikuun alkupuolella päästiin mahtavan valinnaisliikuntaryhmämme kanssa laskettelemaan Vuokattiin muutamaksi päiväksi ja hauskaa oli!


Longboard on päässyt jo kovaan kulutukseen tänäkin vuonna! Etenkin poikaystäväni kanssa olemmen tehneet jo monia rullailureissuja. Paras fiilis rullatessa tulee kuitenkin kauniiden auringonlaskujen aikaan. 
Hameisiin olen tässä kesällä ihastunut ja paljon. Niin kevyitä ja helppoja yhdistellä juhlavemman asun kuin arkeen sopivien vaatteiden kanssa. Minun lemppariksi on päätynyt tämä kuvassa näkyvä ruskea mokkahame, jonka bongasin Seppälän outlet myymälästä 5€! Mitäs pidätte?


Tuossa tasan viikko sitten hurautimme perheeni kanssa asuntovaunu perässä Tampereelle, sillä pikkusiskoni ja isäni päätti sunnuntaina 12.6 osallistua suureen tapahtumaan joka Pirkanpyöräilyyn (40km). Pyöräilyä edeltävänä päivänä poikettiin myös erään suositun tv-sarjan studiolla. Tunnistaako joku paikkaa? Shoppailua ei myöskään tältä reissulta saanut unohtaa! ;-)

Tässä oli siis pieni katsaus minun kevättä/alkukesää ja siihen mitä ajatuksissani on
nämä viimeiset kuukaudet pyörinyt. Toivottavasti et kyllästynyt blogini hiljaisuuteen vaan jaksoit odottaa, sillä jatkossa postauksia on kyllä luvassa!

Oikein ihanaa kesää kaikille! 
Toivotaan että juhannukselle tulisi hieman kauniimmat ilmat kuin tälläinen jatkuva vesisade ja tuuli. Sillä minulla ainakin on jo selvät visiot mitä silloin aijon puuhastella. Toivottavasti teilläkin on! (-:

-Iida


Ei kommentteja: