maanantai 25. tammikuuta 2016

MITÄ PÄÄLLE PAUKKUPAKKASELLA?

Otsikon kysymys on ollut varmasti monella mielessä lähipäivinä, sillä pakkanen ainakin täällä meilläpäin ylitti jopa -30° rajan viimeviikolla. Hyrr... Onneksi tällähetkellä mittari näyttää vain -7°!

Minun suosikki paitani on nuilla paukkupakkasilla varmasti ollut yhteistyön kautta Romwe.com :lta saatu harmaa palmikkoneule poolokauluksella. Paita saapui siis postilaatikkoon noin kuukausi sitten ja viimeviikolla se vasta pääsi todelliseen käyttöön. 
Tämä lämpöinen ja juuri soppelin pituinen villapaita sopii täydellisesti hame-polvisukka yhdistelmään, mutta farkkuihin olen joutunut näillä keleillä kuitenkin vielä tyytymään. 
Oij, huomasin juuri, että neule onkin tällähetkellä puoleenhintaan (20e) Romwe:n sivuilla, joten jos nyt yhtään kiinnostuit hankkimaan itsellesi tätä superlämpöistä neuletta niin suosittelen todellakin sinun mennä sen kipinkapin tilaamaan! Neuleeseen pääset alla löytyvästä linkistä.

http://m.romwe.com/Turtleneck-Cable-Knit-Grey-Sweater-p-132407-cat-684.html?utm_source=kuvajainen.blogspot.fi&utm_medium=blogger&url_from=kuvajainen
Millainen on sinun lemppari neuleesi näillä hyytävillä keleillä? Entä mihin alaosaan sen yleensä haluat yhdistää?

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille, toivotaan että nämä hieman lauhemmat kelit jäisivät, että ulkonakin tarkenisi olla! (-:

Ei kommentteja: