keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

JUHANNUS 2016

Luulen, että todella suurella osalla ikäisistäni nuorista juhannus perustui kavereihin, hauskanpitoon ja alkoholiin. Olenko oikeassa? Minun juhannukseni koostui myös juuri näistä edellä mainituista asioista lukuunottamatta alkoholia.  Olen nimittäin täysin sitä mieltä, että pystyn ja haluan pitää hauskaa sekä nauttia elämästäni täysin siemauksin ilman alkoholillisia juomia! Tähän päätökseen olen tullut ja päätöksestäni haluan myös pitää kiinni. Päätös on kaikkien omissa käsissä ja tämä on minun. :-)

Millätavalla te näette alkoholin juonnin? Onko se ihan okei vai oletteko täysin ehdottomia tämän kanssa? 


Jälleen kerran juhannukseni oli todella ihana! Siihen kuului paljon naurua ystävien ja perheen kanssa, kävelyä auringonlaskussa varpaanvälit hiekkaa täynnä, ruskettumista, lukuisia hyttysten puremia, suuria makeita mansikoita, savustettua lohta, grilliruokaa ja tietenkin ihania juhannusherkkuja kuten pavlovaa!Perjantain asuni pääsi vaihtoon moneen otteeseen, mutta kuitenkin märkien bikineiden ja hiekkaa täynnä olevien shortsien jälkeen vaihdoin illaksi jotain siistimpää.
Ginatrigosta ostettu raitamekko sopi yllätävänkin hyvin ikivanhan farkkutakin kanssa. Jalkoihin valikoituivat Adidas Neot ja selkään ulkomailta ostettu ruskea reppu kultaisilla yksityiskohdillaan. -Iida

Ei kommentteja: