lauantai 1. elokuuta 2015

LÄHIAIKOINA OON...



Räpsinyt kesäisistä kukista kuvia monien muiden tapaan. / Tehnyt monia erinlaisia, raikkaita ja ihania kesäjuomia, vaikkei ulkona ilma sen mukainen olekkaan.

Syönyt herkullista kanahampurilaista ranskiksien ja dipin kera. / Käveleskellyt ilta-auringossa metsän siimeksessä.

Ottanut iisisti asuntoauto reissuilla. / Syönyt oman perheen kanssa iltapalaa ulkona terassilla. Kaikki maistuukin niin paljon paremmalta ilta-auringossa ihanassa seurassa!

Löytänyt kaapinkätköihin unohtuneen super ihanan sävyisen poskipunan ja ottanut sen jälleen käyttöön. / Koukuttunut erinlaisien pirtelöiden tekoon. Niin helppoa ja hyvää, nams! Voisin vaikka tässä lähipäivinä tehdä teille postausta mun lemppari pirtelöistä.

Käynyt rullailemassa longboardilla monien kilometrien lenkkejä - niin ihanaa ja rentouttavaa puuhaa! / Poiminut kesän ensimmäiset mansikat omasta mansikkamaasta ja tottakai myös syönyt ne marenkien kera aamupalalla, heh! ;-)

Rakastunut erinlaisiin rahkoihin varsinkin myslin tai marjojen kera! Todella hyvää palautusherkkua salin jälkeen! / Räpsinyt kuvia Instagamia varten, mutta kuitenkin jostainsyystä jättänyt ne julkaisematta.


Suoristanut hiukset pitkästä aikaa - haha en muistanutkaan että hiusten mitta kasvaa näinkin paljo suoristusraudan ansiosta! :D / Räpsäissyt muutaman kuvan huoneesta ilta-auringon valossa. 












Laittanut perheen ja kavereiden kanssa herkullista ruokaa, syönyt hyvin ja rauhassa jutellen samalla päivän puuhasteluista.


Tässä oli hieman tiivistettynä, että mitä oikein olen lähiaikoina hommaillut. Mitä te olette kesällä tehneet? Itse olen tosiaan aivan
in love erinlaisiin pirtelöihin ja monipuolisiin aamupaloihin, sillä näin kesäisin niitä ehtii hyvin toteutella ja mikä parasta syödä aivan rauhassa!

Ihanaa loppuviikkoa! Kertokaahan ihmeessä mitä tykkäsitte tästä postauksesta, sillä teidän kommentteja on älyttömän ihanaa lukea! ♥︎

11 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Ihan sika kiva tää tällainen postaus ja ihania kuvia! Tee vaan useamminkin tän tyyppisiä :)

Unknown kirjoitti...

Voi ihanaa kuulla, että tykkäsit! Tottahan toki teen. (-:

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään tälläsistä monipuolisista kuvapostauksista! Näkee vähän bloggaajien elämää "syvemmältä" :) Ootko ottanut nää kuvat kännykällä vai kameralla? Tosi hyvä laatu ♡ Ja muutenkin tykkään sun blogista ja täältä tulee aina niin hyvälle mielelle :)

Unknown kirjoitti...

Kiitos paljon kommentistasi. ♡ Mukavaa tietää että tälläisista postauksista pidetään! (-:
Kaikki tämän postauksen kuvat on näpsitty kännykällä, lukuunottaen toista kuvaa ensimmäisessä kuvaparissa! :)

Anonyymi kirjoitti...

hei pakko kysyä mistä nuo valkoset koristeelliset pikkutaulunkehykset on?:) mitkä näkyy tossa ilta-aurinkokuvassa:) (joo oon tosi hyvä selittää:Dd) ja ihana tällanen postaus!!:)

Unknown kirjoitti...

Kiitos! Ne on ihan Ikeasta :-)

Anonyymi kirjoitti...

Mistä oot ostanu ton lasisen mukin missä on toi kahva,kansi ja pilli?

Unknown kirjoitti...

Clas ohlsonilta on ostettu tuo muki ja pilli on aivan omasta kaapista. Samantyylisiä mukeja löytää myös Kärkkäiseltä! (-:

Viivi kirjoitti...

Wou miten upeita kuvia !! *.*


Unknown kirjoitti...

Voi kiitos paljon Viivi Vilja! :)

Unknown kirjoitti...

Tosi kivat turinat ja fotot! Melkein kuin ois ite päässy paikalle kärpäsenä kattoon. 😃