lauantai 2. toukokuuta 2015

VAPPUA JA VAPUN JÄLKEISTÄ PÄIVÄÄ

Heipsan! Minkälainen Vappu teillä oli?
Meidän perheellä ei ole ollut oikein koskaan tapana juhlistaa Vappua mitenkään erikoisissa merkeissä. Heiman värikkäitä ilmapalloja ja serpentiiniä pöydän kattauksen koristeeksi, munkkien paistoa ja perheen kanssa oleskelua. Tänä vuonna Vappuun kuului kuitenkin myös ahkeraa opiskelua ja viime metrien koulu jutskia. Hassua ajatella, että tasan kuukausi eteenpäin niin ollaankin jo kesäloman vietossa, eikä tarvitse edes ajatella koulua tai etenkään kokeita, ihanaa! Tänään heräsin aamulla omasta mielestäni kukonlaulun aikaan - kahdeksalta. Toivottavasti en ole ainut jonka unirytmit ovat pysyneet suhteellisen hyvin pääsiäisen sekä vappuhulinoiden jälkeen kontrollissa. Vai olenko?
Entä olenko ainoa joka on hurahtanut katsomaan Gossip Girl nimistä sarjaa? Aloitin nimittäin kyseisen sarjan katsomiseen alkuviikosta ja ensimmäinen tuotantokausi sai päätöksensä jo tänä aamuna. Pitäisi ehkä vähän rajoittaa tuota Netflix :in katsomista, vai mitä? Aamu jutskien jälkeen meidän perhe starttasi autolla kohti keskustan kauppoja. Niinhän siinä sitten kävikin, että muutama kymppi hupeni lompakosta taas erittäin nopeaa tahtia, hupsista. Päätin kyllä, että aloittaisin shoppailulakon, mutta minut tuntien tuskin tulen pysymään siinä montaa viikkoa... Tai no edes päivää.
Tässä samalla tulikin mieleen, että olisikos teillä siellä ruudun toisella puolella halukkuutta nähdä hieman, että mihin olen lähi kuukausina ne rahani oikein tuhlaillut? Sillä tekisin mielelläni vaikka jo tässä kuussa niinsanotun pitkäaikaisien ostoksien esittely postauksen!
Kauppareissun jälkeen haukattiin jotain pientä purtavaa ja lähdettiin urheilukentälle hieman purkamaan ylimmääräistä energiaa pikkusiskon ja äidin kanssa. Kotiintulo matkalla käväistiin mummulassa juomassa pirtelöt, jonka jälkeisen ajan olenkin vain kuluttanut istuen käsityön ja koneen parissa.


Toivottavasti piditte postauksesta ja toivottavasti myös teillä oli mukava sekä rentouttava Vappu. Sillä minulla ainakin oli!
Nyt sanon hyvät yöt ja hipsin unten maille. Öitä!
2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pirteitä kuvia :-) ja kyllä ostokset kiinnostaa!

Anonyymi kirjoitti...

Ostoksia ois tosi kiva nähdä! :) ihanalta kuulosti teidän vappu. Joka kerta jaksan ihailla sun kuvaustaitoja, upeita kuvia kerta toisensa jälkeen!

- Riikka