lauantai 9. toukokuuta 2015

ASUJA VIDEOLLAMinulla on ollut jo pitkään ajatuksena toteuttaa asupostaus videolla tänne blogiin. Ajattelin kuitenkin mainita pienestä video projektistani ystävälleni Venlalle ja hän oli heti ilomielin auttamassa videon suunnittelun, kuvauksen ja toteutuksen kanssa.
Ihana ystävä, hih! Tuntien pohdinnan ja vaatteiden sovittelujen jälkeen saimme koottua hienoja, tyylikkäitä sekä omaan tyyliin sopivia vaatekokonaisuuksia kevättä ajatellen! Kaikki postauksessa näkyvät vaatteet ovat minun kaapista pengottuja lukuun ottamatta Venlan farkkuja ja pilkkupaitaa.Postauksen teko oli erittäin hauskaa ja luulempa, että kyseisenlaisia asuvideoita tai postauksia olisi jatkossakin luvassa!
Vaikkapa tulevan kesän vaatteista? Toivottavasti saisin Venlankin vielä houkuteltua mukaan tuleville videoille! Vai mitä mieltä olette? Olisiko asupostailuja jatkossakin mukava lueskennella tai jopa katsoa videolta niin kuin tänään tehtiin?

6 kommenttia:

Karoliina S kirjoitti...

vautsi! tosi kiva video ja sulla on upee tyyli :) asupostauksia ja videoita jatkossaki! :)

http://vievies.blogspot.fi/

Oona Virkkala kirjoitti...

vautsi!! toi video on tosi siisti ja toteutus on aivan mahtava! tykkäsin:)

Iida L kirjoitti...

Voi kiitos paljon. Aivan varmasti on tulossa! (-:

Iida L kirjoitti...

Kiitti Oona! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania vaatteita ja hyvin toteutettu video! :-) mun suosikki oli toi musta-valkopilkullinen paita ja ruskeet farkut! Voisin kotiuttaa ton asukokonaisuuden omaan vaatekaappiin millon tahansa :-)♡

Anonyymi kirjoitti...

Hyvintoteutettu ja selkee video! :) sekä kivat asut ♡!