torstai 24. heinäkuuta 2014

HELLETTÄ PIISAA

Huh huh, tuntuu aivan kuin hiki virtaisi otsalla joka sekuntti. Sillä alkuviikko on ollut pelkkää hellettä, hellettä ja hellettä.. Ja arvatkaa mitä loppuviikoksi on luvattu? No hellettäpä tietysti!

Oikeastaan on ollut tosi helppoa esimerkiksi pukeutumisen suhteen, sillä ei ole tarvinnut miettiä "millä vaatetuksella tarkenee?" "Entä jos alkaa satamaan?" "Tuleeko kylmä?" sunmuita asioita..
Nyt on vain saanut vetäistä fiiliksen mukaiset hellevaatteet päällensä ja eiku menoks! 
Eilen sain yökyläkaverikseni Jennin! Mikäs siis sen parempaa kuin parintunnin kuvausreissu tietämättömille lakeuksille, videoiden katselemista monien vuosien takaisista kuvauksista ja naurun sekä itkun sekoitelma muistellessa vanhoja kommelluksia!? *TÄYDELLISTÄ
Onko teistä kellään aivan lapsuuden ystäviä? 
Sillä me ollaan tunnettu Jenninkanssa aivan pikkulapsesta asti. Aina leikitty, käytetty samoja vaatteita, kokattu ja pelleilty kahdestaan. Välillä on toki pidetty mykkäkoulua ja lähdetty ovet paukkuen toisen luolta omaan kotiin, mutta se on ihanaa, että aina ollaan saatu sovittua! 
Olisihan se kurjaa jos välit menis poikki yhden olemattoman riidan takia. Vai mitä?
Oho, mulla oli näköjään ihan H&M päivä eilen! Eli paita, hame ja tuo ponnariklipsu on ostettu H&M:stä. Korvikset on X-Globesta sekä lasit Seppälästä.
Harmittaa sillä nuo lasit joutu hukkaan tällä kuvausreissulla. Ne varmaan vain tippu jonnekkin, eikä niitä sitten loppupeleissä näkynyt enään missään. Noh ainahan aurinkolaseja saa uusia! (-:
Huomenna meidän- ja ystävienperhe starttaa autonsa taas vaihteeksi kohti Kalajokea!
Mutta ihan hiekkarannoille ei ole tarkoitus tälläkertaa talsia. 
Postausta saattaa olla siittäkin reissusta luvassa sitten vähän tarkemmin!
Nyt sanon heipat ja lähden vielä nauttimaan tuosta ihanasta ilta-auringosta tuonne ulkosalle!

Pitäkäähän oikein ihana ja aurinkoinen viikonloppu, hei hei!

Ei kommentteja: