torstai 10. elokuuta 2017

USKALSIN OLLA ROHKEA - KIELIMATKA


Hello! 
Nyt on tuosta ikimuistoisesta matkasta kotiuduttu, laukut purettu ja ostokset esitelty (ja niitä oli muuten paljon, hups). 
Mä olin kielimatkalla Brightonissa! Asuin kolme kokonaista viikkoa kahden englantilaisen kodissa, kahden ulkomaalaisen kanssa enkä puhunut kodissani kolmeen viikkoon sanaakaan suomea. Tämmöiselle kutosen enkun osaajalle tuo matka oli todella suuri harppaus ja voin sanoa, että olen ylpeä itsestäni, kun uskalsin lähteä niin sanotusti "kohti tuntematonta". Uskalsin olla rohkea.

Uskalsin puhua, uskalsin tehdä virheitä ja -kysyä jos en ymmärtänyt mitä koulussa opettaja minulle sanoi. Kirjoitin kymmenessä minuutissa puheen satunnaisesta aineesta, jonka pidin sitten kokonaiselle luokalle - enkä edes tärissyt jännityksestä! Tutustuin ulkomaalaisiin ihaniin ihmisiin, näin super hienoja uusia paikkoja, osallistuin värisotaan, näin koko Brightonin 360° tornista, kävelin joka päivä yli kymmenen kilometriä ja mikä parasta nautin joka ikisestä hetkestä tuossa ihanassa kaupungissa!

Lomakuvia ja -kertomuksia on lisää tänne blogin puolelle vielä varmasti tulossa. Halusin vain nyt näin torstai-illan päätteeksi tulla jakamaan päällimmäiset fiilikseni ja ensimmäiset kuvat mitkä kameran rullalta nappasin. 

Toivottavasti myös sinä olet tehnyt kesän 2017 aikana jotakin mistä voit olla ylpeä. Olet ehkä shoppaillut tänä kesänä enemmän kirpputoreilla kuin kaupoissa ja täten säästänyt rahaa? Olet päntännyt paljon tuleviin ylioppilaskokeisiin? Olet altanut tietä vastaan tulevalle henkilölle? Tai olet vain muistanut kastella huoneesi kukat jolloin ne eivät nyt retkota keltaisina pöydälläsi? 
On paljon asioita mistä voit olla ylpeä. Näiden asioiden ei tarvitse olla suuria eikä maata mullistavia, vaan myös pienet ja arkipäiväiset askareet voivat saada sinut tuntemaan ylpeyttä - hyvällä tavalla. Ole ylpeä, koska olet sinä! 

Nyt nukkumaan. Öitä! Mekko - Vila
Bralette - Cubus
Kengät - Nike
Laukku - Marimekko

Ei kommentteja: