torstai 5. tammikuuta 2017

TÄNÄ VUONNA HALUAISIN...

... Viedä blogini aivan uudelle levelille! Kyseinen asia on ollut minulla harkintamyssyssä jo hieman pidemmän aikaa, joten luulen, että tänä vuonna sen toteuttaminen saattaisi onnistuakin! Tästä siis lisää myöhemmin!

... Kehittyä valokuvaajana. Tässäkin minulla voisi olla hieman tsäänssejä, sillä joulupukin paketista paljastui muutamia lupaavia juttusia!

... Elää suht terveellisesti. Olen varma, että samainen asia on voinut tulla monen muunkin suusta uuden vuoden lupauksia pohtiessa. Itse kuitenkin päätin, että tänä vuonna vähennetään herkkujen syöntiä (vaikken niitä koskaan oikein urakalla ole syönytkään). Herkuttelupäiviä en tietenkään lopeta, mutta päätin, että ainoastaan yhtenä päivänä viikossa herkkuja saa vain syödä. Jos niitä kuitenkin on vahingossa ostanut liihaa (heh) on asia silloin voi voi, sillä jämät voi syödä loppuun vasta ensi viikon herkkupäivänä!

... Innostua uudestaan lenkkeilystä!

... Jos syömislinjalla kuitenkin vielä jatketaan... Olisi ihanaa oppia tekemään jotain hieman spessumpaa ruokaa. Vaikkapa susheja!

... Tutustua kotikaupunkini (tai jopa kotimaani) ulkopuolella asuviin uusiin ihmisiin.

... Saada kesäksi työn, jossa viihdyn ja opin paljon uusia asioita!
... Matkustella perheeni, poikaystäväni ja kavereideni kanssa. Poikaystäväni lähtee armeijaan tulevana kesänä, joten olisi mahtavaa päästä hänen kanssaan jonnekkin, edes pienelle reissulle!

... Olla mokaamatta tulevissa vanhojen tansseissa. Olisi nimittäin noloa kompastua omaan mekkoon tai minun tapauksessa omiin jalkoihin... Pidetään siis sormet ristissä, että tanssit sujuvat hyvin ja ilman mitään ylimääräisiä ongelmia! :'D


... Juhlia elokuun helteinä 18v syntymäpäivääni.

... Oppia ajamaan autolla!

... Oppia kutomaan villasukat varresta pottuvartaaseen saakka. Huom, aivan itse.

... Oppia Englannin kieltä niin hyvin, että pääsisin syksyllä ensiyrittämällä sen läpi yo-kirjoituksista! Tämä taitaakin olla ainut asia, jota odotan jopa kauhunsekaisin tuntein tältä vuodelta.

Suurin toiveeni kaikesta näistä huolimatta on kuitenkin se, että minä ja kaikki läheiseni saadaan pysyä terveenä ja elää unohtumaton vuosi 2017!

Oikein ihanaa Uutta vuotta vielä kaikille! Tehdään yhdessä tästä huippu vuosi!!

2 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Sulla on kyllä kaikenlaisia kivoja juttuja tulossa tänä vuonna, toivottavasti suurin osa noista sun toiveista tuleekin toteutumaan!! :)

Iida Lesell kirjoitti...

Niin toivotaan parasta! Mitäs sä haluaisit tänä vuonna tehdä ja kokea? :-)