sunnuntai 15. tammikuuta 2017

BLINGIÄ

Viimeaikoina, tai pitäisikö sanoa viimepäivinä, olen yrittänyt ottaa ilon irti. Ilon irti niin monesta pienestäkin asiasta kuin vain mahdollista ja mikä parasta: nauttia niistä. Luulin sen olevan vaikeaa ja ehkä hieman vaivalloistakin, mutta ei. Toisin taisi käydä. 

Vaihdoin soittolistallani musiikkien paikkaa, latasin kansioon jotain uutta ja poistin vanhaa. Nypein viherkasvista kuihtuneet lehdet pois ja nyt kasvi näyttää siltä kuin olisi herännyt jälleen eloon. Aukaisin korupuussa riippuvat kaulakorut solmuista ja vaihdoin tyynyjen paikkaa sänkyni päällä. Lähdin aamukävelylle pirtsakkaan ulkoilmaa, suomensin englannin kappaletta aina silloin kuin inspistä oli, pidin meikittömiä päiviä, lakkasin kynnet, järjestin meikkilaatikkoni...

Pieniä - hyvin, hyvin pieniä - asioita ja tekoja. Ehkä jopa aivan arkipäiväisiäkin?
Olin vain unohtanut kuinka nauttia ja iloita niistä. Iloita uudesta soittolistasta, nauttia raikkaasta ulkoilmasta ja siellä saaduista punaisista poskista. Kysymys kuuluu, että miksi? Miksi unohdin ja mistä sitten nautin? 
Typerää myöstää, että nämä taisivat olla minulle liiankin pieniä ja arkisia asioita. Se on kuitenkin vain totuus. Halusin jotain blingiä elämääni. Ymmärrättekö? Uusia vaatteita, kokeilla uusia jutskia ja maistella uusia ruokia. Ehostaa blogia ja saada instagram kuvista parempia.Vaikkei niissäkään mitään pahaa ole! Ei ole pahasta, että haluaa kehittyä tai kierrellä aleissa. On kuitenkin hyvä muistaa, että rajansa kullakin.

Huh, siinä oli pieni sunnuntai-illan avautuminen. Herättikö se sinussa minkäänlaisia mietteitä? Oletko itse milloinkaa ajatellut, että niinkin pienestä asiasta kuin uudesta soittolistasta voisi nauttia? Vai oletko tyyppiä, joka ottaa ilon irti pienestäkin auringonsäteestä? Jos et niin suosittelen pohtimaan, että mikä pikkuruinen asia tuo juuri sinulle hyvän mielen! Pienistä asioista nauttiminen antaa taas lisäarvoa hieman suuremmille asioille. Niinkuin esimerkiksi tälle alla näkyvälle uudelle alelöydölle, hups... 1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tee postaus vanhojen tansseista! Kaikkia ihania pukuja ja fiiliksiä ♥