perjantai 6. maaliskuuta 2015

SIITÄ ON AIKAA KUN

...viimeksi aukaisin tietokoneen tavoitteenani tehdä postausta. Niin sanottu postaustauko johtui kokonaisvaltaisesti pelkistä koulukiireistä. Mulla oli ennen lomaa monia kokeita ja kirjotelmia, jotka oli pakko saada valmiiksi ajoissa. Tämän takia en halunnut ottaa postauksien teosta stressiä koulustressin lisäksi. 
Kokeista ja pakollisista asioista kuitenkin selvisin ja hiihtolomakin on vierinyt jo yli puoleen väliin saakka! Pysähdyin tuossa miettimään, että siitä on myös paljon aikaa kun viimeksi sidoin laskettelumonot tiukasti jalkaan ja hyppäsin suksien kanssa rinteeseen. Maanantaina kuitenkin starttasi auto kohti Rukatunturia ja vietettiin siellä kokonaiset kolme päivää pelkän laskettelun parissa. Oli ihanaa tietää, että mihinkään ei ole kiirettä. Saan aamulla vetää peiton tiukasti korviin saakka ja nukkua myöhään toisin kuin kouluaamuina. Sekä saan tehdä juuri sitä mikä itsestä tuntuu oikealta. Pitäisinkö tänään rennon collaripäivän sohvan pohjalla vai lähtisinkö heti aamusta rinteeseen? 
Yhden tälläisen "rennon collaripäivän" kuitenkin pidin mäkiviikon lomassa huonon olon takia. Vaikka muuten kyllä olen tyytyväinen kuinka jaksoin jopa viimeisenä päivänä testata pitkästä aikaa lumilautaa jo väsyneitten jalkojen alle! Ja kyllähän se lautakin suhteellisen hyvin lähti luistamaan muutaman hississä kaatumisen jälkeen. Hyvä minä! 
Millä te tykkäätte lasketella? Laudalla vai suksilla? Vaikka itse olen lasketellut suksilla monta kertaa enemmän kuin laudalla en siltikään osaa päättää kumpi on enemmän se mun juttu! Kummassakin on oma mukava ja ei niin mukava puolensa. Ähh hankala päättää.
Kuulin, että Rukalla ammutaan joka vuosi näin hiihtoloman aikoihin raketit ja kynttiläkulkue kiertää rinteitä, joten pakkohan nekin oli käydä katsomassa! 

Mulla on kyllä ollut tähän saakka oikein mukava ja rentouttava hiihtoloma! Minkälainen loma teillä on ollut? Oletteko käyneet laskettelemassa vai ottaneet vain rennosti? Olisi tosi kiva kuulla teidän muidenkin hiihtoloma kuulumisia!

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei mulla on just sama juttu suksien ja lauan kans! Mulla loma meni kylpylässä treenaten ja rentoutuen :) kiva postaus, seuraavaa ootellessa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin oon kauan lasketellu suksilla ja kokeilin pari vuotta sitten lautaakin! Tänä talvena laskin suksilla :) Meidän perhe on nyt lomalla Levillä. Ihania kuvia :)

Tiina kirjoitti...

Oli kyllä kiva postaus ja jälleen kerran aivan ihania kuvia!
Itse oon kokeillu lautailua vaan muutaman kerran eikä se välttämättä oo just se mun juttu.. :D

Neea Nieminen kirjoitti...

Mulla oli just viikko sitten hiihtoloma ja oli kyllä ihanan rento viikko joka vietettiin Ylläksellä :-) Oot mielettömän taitava kuvaaja ja sulla on ihana blogi!! ♥
http://neeanatalie.blogspot.fi

Iida L kirjoitti...

Voi mukavalta kuulostaa! Ja kiitos paljon, käyn tsekkaamassa sunkin blogin! (-:

Iida L kirjoitti...

Kiitos paljon, ihanalta kuulosti sinunkin loma! :-)

Iida L kirjoitti...

mukava kuulla! (:

Iida L kirjoitti...

Haha no eihän kaikki voi aina mennä nappiin! Sun juttu on sitten se ratsastaminen! ;-)

Inka H kirjoitti...

Hah oonki päässy tuohon sun ekaa kuvaan:) harjottelin lauvalla ja tajusin et siitä tais tullakki mun juttu mut halusin isoihi rinteisii nii menin sit suksilla,jotenki tuntuu ku on suksilla laskenu pienestä asti ja vaihtaa nyt sit lautaa☺️👌 oltii tosiaan rukal su-to👌

Iida L kirjoitti...

Oho olipas sattuma! :D Kiva kuulla(-: