sunnuntai 15. helmikuuta 2015

VIIKONLOPPUA

Toivottavasti teillä oli ihana ja unohtumaton ystävänpäivä sekä laskiaissunnuntai! Voin kyllä ilomielin todeta, että itselläni ainakin oli! Perjantai-iltana päätettiin muutaman luokkani tytön kanssa lähteä juhlistamaan oikein kunnolla ystävänpäivää. Mentiin sitten syömään oikein pitkän kaavan kautta Pedrinakseen. Ja hui, että siellä oli taivaallista ruokaa! En edes muista koska viimeksi olisin syönyt nuin maukasta kananrintaa superhyvän kastikkeen ja lohkoperunoiden kera, vieläpä näin ihanassa seurassa! Onko teillä tapana käydä ystävien kanssa syömässä astetta hienommissa ravintoloissa?  Ei minulla ainakaan ole, mutta näin ystävänpäivänä se todellakin kannatti! Suosittelen kokeilemaan!
 Kokonaisen lauantaipäivän vietin poikaystäväni seurassa. Päätimme pitää leppoisan päivän rankan kouluviikon päätteeksi ja siinä kyllä onnistuimme! Käytiin kävelyllä, näpsittiin muutamat kuvat auringonlaskusta, ihailtiin kirkasta tähtitaivasta, kuunneltiin musiikkia, koottiin ihanat salattiannokset limun kera ja tietty illan päälle katsottiin leffaa ja syötiin herkkuja!
Mun ystävänpäivä oli todellakin paras tähän astisista!!
 Tänään oli laskiaissunnuntai ja niinkuin perinteisiin kuuluu tekaistiin pikkusiskon kanssa aamupalan päätteeksi laskiaispullat. 
Omm, nuita mahtuisi vatsaan vaikka kuinka! Vai mitä? Teittekö te laskiaispullia?
Noin, siinä oli pikakelauksella mun kokonainen viikonloppu! Miltä kuulosti? Itseni mielestä mennyt loppuviikko oli ainakin tosi mukava 
ja hieman jopa erinlainen muihin viikonloppuihin verrattuna.

Huomenna on taas viisi raskasta koulupäivää edessäpäin, joten saapas nähdä tuleeko viikolla postauksia. Toivotaan parasta!

Ei kommentteja: