maanantai 30. joulukuuta 2013

Linkkaa blogisi - blogit

Nyt pääsin vihdoin koneen ääreen kirjoittelemaan teille tätä linkkaa blogisi postusta, jota lupailinkin tuossa viimeviikolla teille toteutella. Kiitokset kaikille osallistujille, voin sanoa, että blogeja tuli paljon ja valinta oli tosi vaikea!  Jätän nyt turhat löpinät pois ja hyppään suoraan näihin viiteen seuraavaan aivan mahtavaan blogiin!

Blogeihin pääset aina linkkaamalla kyseisen blogin banneria!

Ensimmäiseksi valitsin 15 vuotiaan Elisan blogin, tykkään tässä blogissa eniten mahtavasta bannerista, näyttävistä kuvista ja yksinkertaisesta ulkoasusta. Kuvia selailinkin aika kauan, sillä ne ovat hyvin yksinkertaisia, mutta kuitenkin aivan ihania ja omaperäisiä.


Toiseksi blogiksi valkkasin blogin nimeltä Marianna's daily. Blogin kirjoittajana toimii 19 vuotias tyttö, joka rakastaa muotia sen kyllä huomaa sillä asukuvat ovat mitä upeimpia! Blogin kuvat ovat muutenkin tosi selkeät ja ihanan pirteät. Tykkään tästä blogista tosi paljon!

Seuraava, eli kolmas blogi on pojan näkökulmasta kirjoitettu lifestyle blogi. Ulkoasu on erittäin selkeä ja raikas, josta pidän paljon! Eetu kirjoittaa myös bloginsa kahdella kielellä suomeksi ja englanniksi, mikä antaa blogille suuret pointsit!

Neljäntenä mahtavana bloggaajana on täältä Pohjanmaalta ja vieläpä omaltapaikkakunnaltani oleva tyttö. Ainon kuvat ovat satumaisen upeita ja ihanan isoja. Teksti on selkeää ja positiivista. I like it!

Viidentenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä. On Tonight ain't the night for sorrow niminen blogi. Tätä blogia oon seuraillutkin jo pidemmän aikaa. Kuvat ovat uskomattoman hyviä ja teksti on selkeää, aivan kuin sitä olisi mietitty kauan ja huolella. Rakastan tämän blogin lukemista! 

Noin, siinä oli vähän erillaisempaa postausta. Toivottavsti piditte tästä ja muistakaa, että vaikka sinun blogisi ei olisikaan ollut tässä postauksessa. Se ei tarkoita sitä, että se ei olisi ollut hyvä! Kaikkien linkkaajien blogit olivat mahtavia ja niistä oli tosi vaikea valita vain viisi. 
Kertokaa mitä piditte postauksesta, olisi kiva kuulla kommentteja! (:5 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

huii kiitos !

Helmi kirjoitti...

Ihan sairaan kiva ku laitot noit blogei ! Sai kattoo toisten blogei mitä ei oo koskaa kuullukkaa ja siis tietty muutenki ! Mä nyt viel laitan tähä mun oman blogin ! Ois kiva jos kävisit vilkaseen :). Www.helmibloggaaa.blogspot.fi

Iida L kirjoitti...

Oleppa hyvä! :)

Iida L kirjoitti...

Voi kiva kun tykkäsit! Kävin kattomassa sun blogin ja jätin myös kommentin. (-:

Elisa kirjoitti...

ooo kiitos paljon !