maanantai 16. joulukuuta 2013

JOULUN ODOTUSTA JA LINKKAA BLOGISI POSTAUS

Hui! Viimeisiä kalenterin luukkuja viedään, sillä enään on aukaisematta vain 8 luukkua, kunnes se kauan odotettu aatto koittaa! Aika on näin joulun alla hurahtanut mieletöntä vauhtia, mutta nytten on myös viimeiset kokeet raapustettu valmiiksi ja on aikaa rentoutua ihan kunnolla! Ei enään mitään stressiä tulevista kokeista tai kesken eräisistä käsitöistä. Nyt saan vain keskittyä joulun odotukseen ja lahjojen paketointiin. Parhautta*

Niinkuin otsikosta voi päätellä, päätin tehdä linkkaa blogisi  postauksen, jonka julkaisen sitten tämän viikon loppupuolella. Valitsen siis linkatuista blogeista viisi parasta, jotka pääsevät seuraavaan postaukseen! Olisi kiva jos kertoisit myös blogistasi ja itsestäsi hiukan. Joten eikuin vain linkkaamaan blogisi alla olevaan kommentti boxiin! (:

Tiedättäkö sen tunteen, kun pääsee penkomaan varastojen kätkösitä ihania joulukoristeita ja valoja? Kun kuuntelee joulu musiikkia ja miettii mitä toivoisi tänä jouluna lahjaksi? Ja kun haistaa vasta leivotun piparin tuoksun? Itse ainakin rakastan tätä kaikkea, mikä tuo itselle joulu mielen! Kertokaahan ihmeessä, että mistä asioista te pidätte joulun odotuksessa. Olisi kiva kuulla! (:
 Viime torstaina mulla oli kunnon touhupäivä. Oli koulu kiireitä, ripari infoo, Kingissä syöntiä ja Laura Närhen konsertti! Päivä oli siis todella täynnä tekemistä ja tohinaa. 
Kiitos vielä Tiialle hyvästä seurasta! (:
Tekeminen ja kulkeminen paikasta toiseen ei suinkaan hellittänyt viikonlopuksi. Sillä perjantaina menin  Lauralle viettämään synttäreitä! Oli tosi kiva ilta ja tutustuin jopa muutamaan aivan mielettömän ihanaan tyttöön! 
Lauantaina lähdinkin sitten kahden muun hyvän ystäväni yhteis synttäreille! 
Katsottiin Nälkäpeli, kuvailtiin, naurettiin vatsat kipeiksi, juteltiin, syötiin, laulettiin, valvottiin myöhään, käytiin aamulla kirkossa hakemassa ripari merkit, ja pidettiin hauskaa!
Tää ilta ja yö jää kyllä mieleen! Kiitos kaikille mahtavasta seurasta! :-)
Huh huh, toivottavasti piditte tästä postauksesta, sillä musta tuntuu, että oon istunut tässä koneella jo ihan liikaa! Joten, nyt sanon moikat ja "Linkkaa blogisi" postauksessa nähdään! Jos linkattuja blogeja tulee riittävästi! (:

12 kommenttia:

Jonna S kirjoitti...

http://jjonnanblogii.blogspot.fi

Lotta kirjoitti...

Moi!

Oon seuraillu sun blogia anonyyminä jo tosi kauan, enkä voi muuta kuin kehua! Oot tosi kaunis ja hyvä kuvaan.
Aattelin linkata blogini tähän. En usko että valitset sitä koska se on nyt vähän alkeellinen, mutta ei kai se haitaksikaan ole:) Eli pidän hevos/lifestyleblogia, jossa kerron elämästäni.

lotanheppailut.blogspot.fi

pinjamariaaaa kirjoitti...

http://pinjantattimaailma.blogspot.fi/
12 vuotiaan tytön lifestyle blogi, kuvailen canon eos 1100d järjestelmäkameralla. kuvissa esiintyy yleensä minä, kavereitani, koiraani, maisemia, no mitä milloinkin. lisää voit lukea blogin puolella! :-)

Hilla kirjoitti...

http://hillasday.blogspot.fi/
Hei! Olen 15-vuotias tyttö Etelä-Pohjanmaan lakeuksilta ja blogissani kerron elämäni kulusta, mielipiteistäni, sekä uusia näkökulmia asioihin kuvilla varustettuna :)
Oon seuraillu blogiasi jo hetken aikaa, otat tosi hienoja kuvia ja tekstiäsi on kiva luke!. Hyvää joulun odotusta :)

-pihla- kirjoitti...

http://pihlaslifeblog.blogspot.fi/

Bulle Siniverinen kirjoitti...

http://noniintutot.blogspot.fi/

aino j kirjoitti...

http://ainokirjottaa.blogspot.fi/

Anonyymi kirjoitti...

http://someone-special-life.blogspot.fi/

Eetu kirjoitti...

http://eetusreign.blogspot.fi/

16-vuotiaan pojan lifestyle-tyylinen blogi :-)

Marianna kirjoitti...

Marianna's Daily
19-vuotiaan muotinörtin ja maailmanmatkaajan leikekirja mm. elämästäni, muodista, kauneudesta sekä matkustelusta♡

Kalle Kervinen kirjoitti...

http://katuvalokuvia.blogspot.fi

Neljän vasta valmistuneen valokuvaajan katukuva-blogi :)

Elisa kirjoitti...

mischievousmixture.blogspot.fi

miksaus lifestylea, mussutusta mun päivittäisestä elämästä ja fiiliksistä, paljon kuvia ja tekstiä ! ruudun toiselta puolelta löytyy 15-vuotias tyttö narniasta joka rakastaa teetä, kissoja, villapaitoja ja mansikoita ja hallitsee kiroilun jalon taidon sekä sarkasmin käytön.