maanantai 23. joulukuuta 2013

AATONAATTO

Heips, joulukuu on kuin juossut silmien edestä hurjaa vauhtia. Niin, että en ole oikein edes kerennyt käsittää, että huomenna onkin jo jouluaatto! Ihan mahtavaa, jouluruokia, herkkuja, kynttilöitä, joululauluja, kuusi ja kaikkea muuta ihanaa! 
Nyt pitää nauttia kaikesta tästä, kun kerrankin on joulu, jota juhlitaan vain kerran vuodessa!

Mun aatonaatto on mennyt erittäin mukavasti. Viimeiset joululahjat on nyt ostettu, kuusi koristeltu ja joulusiivot tehty! Olisi kiva kuulla, että miten teidän aatonaatto on sujunut ja mitä olette puhastelleet. (:

 Edellisen postauksen yksi aihe oli se, että te saitte linkkailla omia blogejanne kommenttiboxiin. Linkkauksia tuli yllättävän paljon ja blogit olivat ihania! Nyt mulla on vain vaikeuksia valita niistä viisi omastamielestäni parasta, omalaatuista ja mieleenpainuvaa blogia, joista teen seuraavan postauksen! Linkkaa blogisi aihe on siis vielä voimassa ja jos nyt sinä et ole linkannut omaa blogiasi sinne, 
niin tee se nyt sillä teen seuraavan postauksen mahdollisimman pian! 
Nyt on tullut aika sanoa heipat, mä tulen seuraavan kerran kirjoittelemaan tänne blogin puolelle joulun jälkeen. Eli oikein mukavaa joulua kaikille!! Muistakaahan nauttia aatosta, levätä ja syödä hyvin! (;

1 kommentti:

katu kuva kirjoitti...

Jos vielä ehtii mukaan niin tässä! :)

http://katuvalokuvia.blogspot.fi

Neljän valokuvaajan aktiivinen katukuva -blogi, löydytään samalla nimellä facebookistakin :) Kuvan voimalla mennään, eli tekstit jää vähemmälle!