perjantai 4. joulukuuta 2015

PEHMOINEN JA LÄMMIN - Romwe.com

Hui, tätä postausta on kyllä saanut odotella niinkuin muitakin päivityksiä lähiaikoina blogini puolelle.
En ole vain saanut aikaiseksi aukaista konetta, saati sitten kirjautua sisään bloggeriin - ja se kyllä harmittaa.
Tänään kuitenkin vihdoin sain hinattua itseni koneen äärelle ja vieläpä tänne blogiin. Onneksi.

Tälläkertaa postauksen aiheena olisi esitellä teille viimeksi yhteistyön kautta saamani aika perus musta neuletakki. Vaikka kyseinen neule ei päätynytkään omaan vaatekaappiini halusin sen teille tulla näyttämään.
Annoin siis tämän neuleen ystävälleni Venlalle, sillä hän on auttanut yhteistyöviestien kirjoittamisessa jo jonkin aikaa. Sillä tämä oma englannin kielen taito ei todellakaan huipussaan ole - ainakaan vielä - heh.


Kyselin tuossa Venlalta, mitä hän on neuleesta tykännyt ja kuinka se on päätynyt vilpoisina pakkasaamuina päälle puettavaksi?
Venlan pohtimisen perusteella ymmärsin hänen pitävän neuleesta. "Pehmoinen, lämmin ja helposti yhdisteltävissä monien eri asujen kanssa" hän totesi.
Jep seltähän tuo näyttääkin! Pakko jopa myöntää, itse etsiskelen tälläkinhetkellä kyseisenlaista neuletta omaan vaatekaappiini, mutta sellaista ei vielä kuitenkaan ole vastaan tullut.

Tarvisitko juuri sinäkin mustaa, pitkää ja super lämmintä neuletta näille paukkupakkasille? Jos vastaukseksi valikoitui jokin myönteinen sana niin kipaisehhan Romwe:n nettisivuille ja tilaa se itsellesikin, sillä hinta laatusuhde on kyllä kohdillaan!

http://www.romwe.com/Pockets-Knit-Black-Cardigan-p-103207-cat-732.html?utm_source=kuvajainen.blogspot.fi&utm_medium=blogger&url_from=kuvajainenNyt aijon kyllä ottaa itseäni niskasta kiinni ja panostaa tulevaisuudessa enemmän blogiini, sillä taas tämä postauksen teko muistutti kuinka kivaa tätä on tehdäkkään! Viikot vain tuntuvat vierivän niin hurjaa vauhtia ettei koulukiireiden ja liikuntaharrastuksien välissä oikein kaikkea voi yhtäaikaa tehdä... Onko kenelläkään samaa ongelmaa kuin minulla? Noh, onneksi joululoma lähestyy jolloin on taas puhtia tehdä kaikenlaista mukavaa!

Nyt pakkaan kimpsut ja kampsut pyörän kyytiin ja polkaisen yleisurheilutreenien pitoon... Ensiviikoksi pitäisi keksiäkkin jotain hauskoja joululeikkejä niille nelivuotiaille yleisurheilu koululaisille, olisiko teillä mitään super kivoja ideoita?

Ei kommentteja: