sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

IHAN VAIN KUULUMISIA


Moikkamoi!
Istahdin pitkästä aikaa koneen äärelle ihan vain päivittelemään blogiani ja kertomaan mitä tänne ruudun toiselle puolelle oikein kuuluu. Eli miten minulla menee? 
Noh, viikot vierivät samaa rataa älyttömän nopeaa vauhtia! Enään vain muutama vaivainen viikko ja *plim kaikki kokeet ovat poissa päiväjärjestyksestä ja on aikaa tehdä kaikkea muuta mukavaa! Mulle on tullut paljon kysymyksiä Ask :iin tulevasta kesästä "Miten aijot viettää kesäloman?" "Onko sinulla suunnitelmissa reissailla paljon vai oletko menossa kesätöihin, jos olet niin minne?" Kysymyksiin olen lyhkäisesti Ask :ssa vastaillutkin, mutta ajattelin tehdä tässä lähipäivinä erillistä Kesälomasuunnitelmat postausta tänne blogin puolelle. Miltä kuulostaisi?

Muutama viikko sitten päässäni pyöri vain yksi ja ainut asia - koulu. Istuin monen monta tuntia kirjoituspöydän ääressä, nokka kiinni koulukirjoissa. Pari päivää sitten kuitenkin pysähdyin miettimään, että miksi? Miksi käyttäisin koko vapaa-aikani kirjojen pänttäykseen? Tiedän kyllä, että yksi tavotteistani on aina ollut menestyminen koulussa ja, että pääsen tavoitteeseni tarvitsen paljon omaa aikaa ja rauhaa asioiden harjoitteluun. Päätin siinä samassa kuitenkin, etten halua koulun hallitsevan elämääni koko tulevaa aurinkoista kevättä. Haluan myös viettää aikaa läheisteni seurassa ja nauttia ihanista kevätpäivistä ulkosalla! Tottakai aion vielä tsempata viimeisiin peruskoulun kokeisiin täysillä, mutta en halua koestressin pilaavan tätä viimeistä lukuvuotta. 
Vaan haluan juuri nyt nauttia täysillä tästä kaikesta mitä minulla on!Tämä kulunut viikonloppu on ollut kaikenkaikkiaan ihana. Perjantai-ilta starttasi käyntiin neljä vuotiaiden Starttikerhon valmennuksella. Oi kyllä ne lapset osaa sitte olla ihania! Leikittiin polttopalloa, harjoiteltiin kuperkeikkoja, roikuttiin köysissä, käytiin koko poppoolla vessassa ja jopa Karhu nukkuu laulutkin tuli laulettua taas erääseen otteeseen. Oli ihanaa nähdä taasen yhdeksän nauravaa naamaa rankan kouluviikon jälkeen. Eikä se hymy voi muuta kuin tarttua, heh!

Lauantai päivän suunnitelmissa oli siskon kanssa käväistä aamupäivästä rullailemassa Longboardilla ensimmäistä kertaa tälle vuodelle! Ilma oli niin ihana, että olisin voinut jäädä laudan päälle pidemmäksikkin aikaa.
Päivän päälle kaivoin aurinkolasit kaapin uumenista, sillä niitä todellakin tarvittiin! Käväistiin Veeran kanssa syömässä keskustassa, ostamassa herkut illaksi ja sitten poljettiin kotiin saunomaan jonka jälkeen oli suunnitelmissa uppoutua sohvan uumeniin katsomaan leffaa.Huivi - Lindex
Villakangastakki - H&M
Vaaleat farkut - Cubus
Kengät - AdidasTämä sunnuntaipäivä meni ensiksi salilla vatsalihaksia rääkäten. Sitten uimahallissa Vesirallia pidellen alakoulu ikäisille lapsille. Kun vihdoin pääsin kotiin uimahallin melskeestä söin ja lähdin rullailemaan longboardilla viimeisetkin energian hiput taivaan tuuliin.
Ja nyt hohhoijaa, lämpimään suihkuun ja unten maille.
Toivottavasti piditte kuulumisten päivittely postauksesta. Hyvää yötä! ♥︎

2 kommenttia:

noora kirjoitti...

Joo tee ihmeessä kesäsuunnitelmat-postaus :-) niitä on niin kiva lukee aina ♡!

Anonyymi kirjoitti...

kuulostaa hyvältä ! :) ihana toi takki !