torstai 23. lokakuuta 2014

YÖ HOTELLISSA

Hui, kuinka loma on vierähtänyt nopeaa! Sillä nyt ollaan jo ylitetty puolet lomasta! 
Viikko on kyllä mielestäni juuri sopivan mittainen syysloman viettoon! Sillä musta ainakin tuntuu siltä, että on tosi mukava palata taas maanantaina kouluun! Ei sentään vielä mietitä koulun alkua, sillä mulla on tällähetkellä paljon muutakin tekemistä ja mietittävää! 
Eilen aamupäivällä lähdin perheenkanssa Kalajoelle Rantakalla nimiseen hotelliin asustelemaan yhdeksi yöksi. Ja voin kyllä ilokseni sanoa, että en ole ikinä ollut nuin huikean hienossa hodellihuoneistossa! Meidän huoneistoon kuului mm. aivan ihka uusi poreamme, joka siaitsi suurella lasitetulla terassilla. Ja kaiken kruunasi se, että ammeesta pystyi ihailemaan merellä lipuvia joutsenia.
 Onko kukaan teistä sattumoisin käynyt vastaavassa hotellissa? Mitä te tykkäsitte siittä?
 Tänä aamuna puin nopsaa lämpimät vaatteet pääleni ja hipsin meren rantaan näpsimään kuvia kauniista rannasta. Kylmyys on tullut niin yhtäkkiä kuin puskista. Vaikka lunta ei vielä olekkaan niin merenranta on alkanut jo jäätymään. Miten ihmeessä  joutsenet pystyvät vielä uskentelemaan nuin hyytäväs kylmässä vedessä?! 
Mulla ainakin on ollut tähän asti loma ihan superihana, niin ihana kuin toivoinkin sen olevan!
Huomenna hyppäänkin junan kyytiin kavereiden kanssa ja tulossa olisi todella mukava viikonloppu! Josta kerronkin tarkemmin sitten viimeistään maanantaina! Onko teillä ollut rentouttava loma? Mitä olette tehneet?  Olisi kiva kuulla teidän loppuloman suunnitelmista! Jos teillä loma on jo vietetty, niin mitä silloin teitte? 

Ei kommentteja: