keskiviikko 29. lokakuuta 2014

WANHA KARHUNMÄKI

Oletteko koskaan kuulleet Lapuan liepeillä siaitsevasta Wanhasta Karhunmäestä? Kuulin, että siellä käydään jopa täältä Ylivieskasta asti luokkaretkillä ja muilla retkillä. Itse en ollut koskaan ennen kuullut kyseisestä paikasta, vasta kun nyt viimeviikonloppuna sinne matkustin! Meillä riparilaisilla oli isoskoulutus nimittäin kyseisessä paikassa. Hieman sateisesta ja sumuisesta ilmasta huolimatta paikka oli ihanan kotoisa ja tosi herttainen! Saimme nukkua vanhassaisossa puisessa rakennuksessa. 

Tiedättekö sen tunteen, kun heräätte aamulla, heivaatte jalat hieman hyiselle puulattialle ja kuulette kuin vanhan talon lattialankut narisevat jalkojen alla kun nouset sängystä? Se on jotenkin niin rauhoittavaa ja siittä hetkestä on ihan superihanaa aloittaa päivä!
Vietimme Karhunmäessä kaksi päivää ja iltaa kummitustarinoita kuunnellen, jutellen, tutustuen uusiin ihmisiin, kuvaillen, leikkien, nauraen, pelleillen, laulaen, sekä lopussa hyvästit jättäen ja kyyneliä pyyhkien. Oli aivan huikea viikonloppu ja vielä huikeampi syysloman lopetus, kun sain taas nähdä ihania ystäviäni ympäri Suomen ja viettäen heidän kanssaan koko viikonlopun.
Koko Aholansaaren porukasta on tullut mulle kuin toinen perhe. En ikinä tuu unohtamaan niitä ihania hetkiä, kuin sain tutustua aivan uskomattoman upeisiin ja itsevarmoihin ihmisiin! En ikinä unohda sitä, kun tulin tulin Aholansaareen ja näin kaikki. Siitä lähtien oon päättäny, että en ikinä tuu unohtamaan enkä jättämään tätä porukkaa! Ootte tärkeitä mulle! Ja onneksi nähdään jo Tammikuussa, loppuenlopuksi se raastavat kolme kuukautta menee vauhdilla ja sitten pidetään taas hauskaa! (-:
Tälläkertaa mulla ei ollutkaan tämän enempää kerrottavaa. Mitä muuten pidätte uudesta ulkoasusta? Ja siittä, että olen suurentanut kuvien kokoa?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva uus banneri, tosin aika samantapainen kuin aikasempi. Olisi voinut olla jotain radikaalimpaakin :) Mutta ei missään nimessä huono :) Oot tosi taitava kuvaamaan!