perjantai 30. toukokuuta 2014

TOUKOKUUN SUOSIKIT

Tämän kerran postausaiheena on toukokuuun suosikit! Näytän ja esittelen siis tässä postauksessa muutamia kosmetiikka tuotteita, jotka on ollu tässä kuussa mun lemppareita ja mitä oon käyttänyt kaikista eniten! 
Aivan ensimmäisenä on Dermosilin kasvovoide, joka sisältää E-vitamiineja ja suojaa kasvojen rasvoittumista ja kosteuttaa samalla! Tämä rasva on tilattu mulle jostain, niin en osaa sanoa hintaa tälle tuotteelle. Itse tykkään tästä rasvasta tosi paljon, se todellakin kostettaa ihoa, tuoksuu hyvälle ja on vielä soppelin kokoinen kannettavana mukana! 

Toiseksi leppari kasvotuotteista valkkasin Lumene sarjaa olevat syväpuhdistavan puhdistusgeelin ja kasvoveden. Näitä olen käyttänyt sekä illalla, että aamulla. Nämä kaksi kaverusta on vasta löytänyt tiensä mun kaapin hyllylle, joten en ole kauaa vielä ehtinyt tuotteita käyttää, mutta näin vähässä ajassa ne ovat toimineet jo todella kiitettävästi! Tätä kasvonpuhdistus sarjaa suosittelen ehdottomasti rasvoittuvan- ja sekaihon ihmisille! Jos en aivan väärin muista niin näiden hinta oli jotain 10€ luokkaa per. purnukka.
Oriflame:n puuterisivellin on ollut ehdottomasti käytetyin tässä kuussa mun sivellin kokoelmasta!
Se levittää puuterin tasaisesti (ilman paakkuja) iholle ja lopputulos näyttää erittäin luonnolliselta!
Tää on tilattu ihan oriflamen nettisivuilta, jonne pääset tästä.

Ouu, Escadan Cherryin the air niminen viimekesän tuoksu on ollut mulla käytössä oikeastaan jo melkein koko vuoden! Tämän tuoksu on vain jotain niin taivaallista, että siihen ei kyllästy koskaan!
Hinta taisi olla tällä jotain 50€ luokkaa. (-:

Sitten päästään muutamaan suosikki kynsilakkaan. 
Eli ensimmäisenä mulla on Mavalan lakka sävyssä 97 Wichita
Tän sain Franelta ystävänpäivälahjaksi, joten hintaa enkä kauppaa tiedä. 
Sitten mennäänkin hiukan räikeämpään kynsilakka sävyyn, jonka väri pääsee mielestäni vasta 'valloilleen' itse kynsissä. Tää kynsilakka on aivan uskomattoman ihanan värinen ja tuo mulle aina Canarian reissun mieleen. Joten siittä voittekin päätellä, että mistä tämä on ostettu! (;

Nyt on kyllä pakko tunnustaa, että tää ei harmittavasti kuitenkaan ole mun, vaan siskoni.
Mutta toivottavasti saan silti käyttää tätä aina kun kaipaan vähän väriä kynsiini! (-:
Seuraavana olisi sitten muutama huulituote. Lumenen huulikiilto sävyssä 13 Kukkaketo,oon käyttäny tätä valehtelematta jokatoinen päivä. 
Tästä ei oikee muuta voi sanoo, ku että suosittelen ehdottomasti kaikille tätä tuotetta!
Tää tuo huulille niin ihanaa sävyä ja kiiltoo, sekä pysyy huulilla tosi pitkään! Mun ehdoton suosikki!!
Maybelinen huultenrajauskynä,  sävyssä 132 Sweet pink, tällekkin on tullut tässä kuussa käyttöä jo ihan hurjan paljon! Tää sopii erityisen hyvin esimerkiksi edellämainitun Lumenen huulikiillon kanssa.
Viimeisimpänä, muttei todellakaan vähäisimpänä on kaksi FOUR REASO:in hiustuotetta.

Ensimmäisenä (vasemman puoleisena) tuotteena on Moisture mist eli Kosteuttava ja virkistävä hiuksiin jätettävä hoitosuihke kuiville hiuksille. Päädyin itse ostamaan tämän sen takia, että kuulemma myös poistaa sähkösyyden hiuksista. Ja se todellakin pitää paikkansa! 
Sillä enään mun ei tarvitse taistella sähköstä tirisevien hiusten kanssa, vaan suihkautan niihin muutaman suihkautuksen tätä ja *plim ongelma on poissa! 

Toisena (oikealla puolella kuvassa) on FOUR REASON:in muotoileva lämpösuojasuihke.
Helpottaa hiusten käsiteltävyyttä, tekee hiuksista sileämmät ja kiiltävämmät.
Ilman tätä upeaa tuotetta mun hiukset olis jo mennyttä, joka päiväisen suoristuksen jäljiltä.

Näitä kahta tuotetta voin oikeasti suositella sellaisille, joilla on helposti sähköstyvät hiukset tai jos lämpökäsittelet hiuksiasi monta kertaa viikossa, niin Heat styler on silloin ajankohtainen! (-;


Kiitos kun katsoit! 

Ei kommentteja: