lauantai 1. lokakuuta 2016

SPOTTAILLAAN RUSKAA

Huh, että rakastan syksyä! Upeaakin upeammat värit, viilenevät- ja pimenevät illat sekä aamut jopa rankkasateet saa olon tuntemaan rauhalliseksi ja ennenkaikkea turvalliseksi. Ylipolven ulottuvat neulemekot ja jalkojen alla narskuvat kumisaappaat ovat ehdottomasti niitä tämän hetken lemppareita! Kuvia on otettu muistikortit pullolleen, joten nyt olisi hyvä aika tulla niitä tännekkin laittelemaan.

Alkuviikosta päätimme poikaystäväni kanssa ottaa auton alle ja lähteä niinsanotusti spottailemaan upeita luontomaisemia - ja niitähän riitti! Ensi vuonna ruskan aikaan olisi haaveissa hurautella kamera matkassa Lappia kohti. Toivotaan että kyseinen haave käy toteen... Nimittäin pakko myöntää, että tää tyttö ei ole Rukatuntureita pohjoisemmaksi ikinä astunutkaan. Sinne siis!

Mitenkäs teidän syksy on hurahtanut? Onko koulussa/töissä kaikki ok ja sängynpohjalta jaksettu nousta joka ikinen arkiaamu?
Mun koulunkäynti lukion tokalla on lähtenyt ylättävänkin ok:sti käyntiin. Ensimmäinen koeviikko selätetty eikä herätyskelloakaan ole - vielä - tarvinut pamauttaa tohjoksi seinään. Joten hyvin pyyhkii!

-Iida


Ei kommentteja: