keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Kuulumisien päivittelyä

Heips, tulin kertomaan tänne blogin puolelle tämänhetkisistä fiiliksistä ja kuulumisista. 
Viikot vaan vierii ja pääsiäinenkin jo lähestyy hurjaa vauhtia! Itse vietän pääsiäisen poikaystävän, perheen ja kavereiden seurassa! Tästä lomasta on tulossa ihan huippu! Mutta siittä kerron sitten vähän myöhemmin, kun mulla on jotain kuva matskuakin aiheesta. 

 Minkälaisia suunnitelmia teillä on pääsiäisen suhteen? 


 Viimeviikonloppu menikin maatessa sängyn pohjalla, sillä kuumetaudin kohteena olinkin tälläkertaa minä. Ja argh, ette arvaakkaan kuinka paljon mua ärsytti! Sillä Nou Hätä karsintakoe olis ollu tietenkin just sillin Oulussa ku mä oon kotona kuumeen kourissa. Mutta onneks tytöillä meni koe tosi hyvin ja saan todellakin olla ylpeä meidän toiseksi sioittuneesta Nou Hätä joukosta! (-:


 Nyt kun on flunssakin vähän hellittänyt, niin on päässyt jo "nauttimaan" arjesta ja kokeista. 
Huh huh, oonko ainut josta tuntuu siltä, että kokeet ja koulu ei nyt vaan nappaa yhtään!? 
Onneks meillä kasiluokkalaisilla on kolmen päivän tet jakso menossa parhaillaan ja huomenna vietän Akustiikassa sitten viimeistä työssäoppimis päivää. Ja voin sanoa, että on ollut ihan huiput kolme päivää! Oon tutustunu ihan eritavalla meisänluokan Jesseen ja 
oon oppinu tosi paljon kaikenlaista uutta Akustiikassa. 
Oon käyny esim kuvaamassa musiikkiopistolla soittotunteja, ja näiden kuvien ois sitten tarkoitus päästä Musiikkiopiston nettisivuille! Saa nähdä, että kelpuuttavatko mun ottamia kuvia sinne! 


Ei kommentteja: