tiistai 19. helmikuuta 2013

Jotain höpinää (:

Sori, oisin kirjottanut eilen, mutta kokeet meni kaiken edelle! Joten kirjotan nyt.
Eilen tosiaan luin kokeisiin paljon! Meillä oli liikunnassa hiihtoo ja punnerrustesti. Sain jopa 2 miesten punnerrusta!:D (hyvä minä!) Ja illemmalla kävin äitin ja pikkusiskon kanssa kirjastossa ja kaupassa. Ja ottelin kuvii.
Toivoisin, että kommentoisitte et mitä mieltä ootte blogista ja antaisitte vinkkei yms. (:








Viikset

Tän kirjan lainasin kirjastosta ja tää osottautukin
 tosi hyväksi kirjaksi!

Klocka


Tänään oli taas perus koulupäivä eli: Matikkaa, äikkää, enkkuu, hissaa, näppistä ja terveystietoo.
Terveystiedossa meillä oli "taukojumppa" ja tietenki just tänään mulla oli kaikki paikat kipeenä lauantain uinti kisoista ja sunnuntain reeneistä.. Illalla on taas uinti, mutta nyt mun pitää taas vaihteeksi mennä lukeen kokeisiin joten moikka kirjottelen taas kun kerkeen!(:


                                                                             -Iida

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

suosittelisin laittaan kuvia isommaks nii niitä ois kivempi kattookkin:) ja jos et osaa niitä isommaks laittaa niin hommahan tapahtuu niin, että kun olet lisännyt kuvat siihen hommeliin mihin kirjoitat tekstinkin sitten, niin siinä kohassa painat niitä kuvia ja laitat siitä että "erittäin suuri" :) ja sit kans että monesti aloittelijoiden blogissa tekstistä löytyy lähes kaikki asiat mitä on tehnyt päivällä, nii sellanen vinkki vielä että ei tarvi kirjoittaa kaikkea mitä olet tehny, ihan randomi esimerkki tähän nyt: jos oot vaikka käyny kaupassa niin ei tarvi kirjoittaa että "kävin kaupassa ja sieltä ostin sitä ja sitä ja sitä ja sitten tätä" voit vaikka kirjoittaa vaan että "kävin siinä jossain vaiheessa kaupassakin ym":) ja en tarkottanu tuolla että kirjoittaisit nuin mutta jos kirjoitat jatkossa niin joo..siis tuo nyt vain oli tuollainen esimerkki:) toivottavasti musta oli jotai apua :)

Anonyymi kirjoitti...

Tää sun blogi on mun mielestä on aika tylsä. Tuo ulkoasu jotenki tympäsee. Vaihtaisit sitä joksikin värikkäämmäksi tai sitten laitat siihen jotain juttuja. Kuvia voisit laittaa isoimmiksi! Ja mun mielestä on tosi ärsyttävää, kun kirjottaa jollekkin kommenttia niin sitte se rupee kysymään sitä, että pitää kirjottaa siihen se joku juttu " Todista, ettet ole robotti" Niiin ottaisit sen pois. Se tapahtuu näin: Meet bloggerin hallintaan, Siinä oikealla päin on semmonen missä lukee " Näytä Blogi" Ja siinä vieressä on nuoli alaspäin, painat sitä, siellä alinmaisena lukee " asetukset ", Vasemmalla sivulla löydät linkin jossa lukee " Tekstit ja kommentit" , paina sitä, Sitten siinä lukee että " Kommenttien valvonta ", laita että " Aina ", sen kysymyksen alapuolella lukee "Näytä sanavahvistus" , laita että Ei ! :) Toivottavasti ymmärsit. Jos sulle tulee jatkossa ongelmia blogin kanssa niin suosittelen, että kävisit katsomassa täältä :
http://blogiongelmia.blogspot.fi/
itsekkin kirjoitan blogia ja ongelman tullen olen käynyt tuolta katsomassa! :)

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Unknown kirjoitti...

Kiitos neuvoista!(:

Unknown kirjoitti...

Joo, tiedän että ulkoasu ei ole mikään hienoin. Oon ajatellukki että korjailen ja parannan blogii sitteku kerkeen. Koska nyt on ollu vähä kiireitä.(: mutta kiitos vinkeistä !!(:

Unknown kirjoitti...

muuten kiva, mut laita kuvia isommiksi! ja jos et joskus keksi mitään postattavaa, nii voit vaikka kertoo sun mielipiteitä joistaki asioista, tai jotaki ihan perus mitä nyt sattuu mieleen :) ja muista heti alkuun et älä välitä dissaajista, oot vasta alottanu kirjottamisen nii ei sun tarvi niitä sit kuunnella jos tuntuu et ne jotain tyhmää sanoo! :)

Unknown kirjoitti...

Joo !(:

JESSICA JA VENLA kirjoitti...

kivoi kuvii :)

kurkkaathan? - http://twostars-inthesky.blogspot.fi/ -